reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, bo ja chyba oszaleje... zrobiłam test Pink i pokazała mi się 2 kreska:/ o co tu chodzi... ale z drugiej strony, na opakowaniu jest napisane ze test jest pozytywny przy 25ml hcg lub wyżej... No ja tyle nie miałam wczoraj... tylko 22,6, ale już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy nie... :(

Test po prostu za mało czuły, powinnaś zrobić 10. Zależy jeszcze jak przenika do moczu, nawet przy tych 25 mogło nie wyjść. Nie rób już może bo szkoda się stresować, beta wczoraj była ok i w poniedziałek też będzie:)

reklama
No ale test powinien coś pokazać. Miałam najczulszy [emoji17] Pink strumieniowy czułość 10mIu/ml. No ja owu w 9dc. Więc już na 10000% powinno coś wyjść z testu [emoji17] Wiem, że niedobrze, będę musiała powiedzieć lekarce
Mojej kuzynce druda kreska pokazała się dopiero po dwóch tygodniach od terminu spodziewanej @ wiec nie wszystko stracone , trzymam kciuki!

Trochę to dziwne, bo niby by wychodziło ze 4 tydzień (licząc od dnia ostatniej miesiączki) a ty nic kompletnie nie widać ?? Nawet pęcherzyka? Żadnej czarnej kropeczki ;(
Ale to jest baardzo wczesna ciaza, z tego co pamietam to zeby cos wiecej zobaczyć na usg beta musi byc powyzej 1000..?
Badz spokojna bierzesz leki oby pomogły[emoji110][emoji110] trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
U mnie test ciążowy dziś znów I kreska :( tym razem z pierwszego porannego moczu. Nawet cienia cienia nie było. Do @ 4 dni to stwierdziłam że juz powinno być widać. Ale temp. 36,96... wzrasta przed okresem? To normalne?
4 dni przed moze byc za wcześnie po prostu [emoji6] a taka temperatura dobrze rokuje [emoji6] oby nie spadała [emoji6] [emoji110]
U mnie spada tak dzien dwa przed @ lub w dzien @

reklama
Do góry