reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
No ale test powinien coś pokazać. Miałam najczulszy [emoji17] Pink strumieniowy czułość 10mIu/ml. No ja owu w 9dc. Więc już na 10000% powinno coś wyjść z testu [emoji17] Wiem, że niedobrze, będę musiała powiedzieć lekarce
U tych Pań którym testy nie wychodziły po prostu hormon do moczu nie przenika i dlatego są negatywne, może tak być i u Ciebie. Beta jest stu procentowa, nie może się pomylić.

Łączę się z Tobą w bólu... mi dzisiaj kula dwie ręce bo krwi nie mogła pobrać i bolało jak jasna cholera, aż mi się słabo zrobiło. Wkula się w jedna rękę ale nie mogła nabrać krwi do probówki wiec próbowała w drugiej gdzie żyły nie mogła znaleźć. Masakra. Ręce wyglądają jak u narkomana [emoji853] pierwszy raz mnie coś takiego spotkało.
....ale... mam wynik bety, już ostatniej za sugestia doktorka 12655, a w środę 5815, czyli przyrost 117,6%
Rany jak się cieszę!!! Przepiękny wynik bety❤️❤️❤️ podobno przy 10000 widać już właśnie zarodek:) więc na tej wizycie 26 to już pewnie będzie piękne serduszko ❤️❤️❤️

Dziewczyny, bo ja chyba oszaleje... zrobiłam test Pink i pokazała mi się 2 kreska:/ o co tu chodzi... ale z drugiej strony, na opakowaniu jest napisane ze test jest pozytywny przy 25ml hcg lub wyżej... No ja tyle nie miałam wczoraj... tylko 22,6, ale już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy nie... :(

reklama
Dziewczyny, bo ja chyba oszaleje... zrobiłam test Pink i pokazała mi się 2 kreska:/ o co tu chodzi... ale z drugiej strony, na opakowaniu jest napisane ze test jest pozytywny przy 25ml hcg lub wyżej... No ja tyle nie miałam wczoraj... tylko 22,6, ale już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy nie... :(
Ja też pink i też nie mam ani kreseczki nawet cienia

Do góry