reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja dziś w końcu będę miała męża w domu tylko że owu była prawdopodobnie wczoraj więc nici z tego cyklu bo żołnierzyki z poniedziałku raczej tyle dni nie dozyly....
Ja bym tam dziś jeszcze męża molestowała. Po pierwsze trochę przyjemności po rozłące Wam się należy, a po drugie zawsze jest szansa, że może akurat coś z tego wyjdzie. Może ma turbo-szybkie plemniki i jednak któryś dopłynie do jajeczka.

reklama
@martoosia04 haha nie wiem czy są takie turbo szybkie :laugh2: poprawilas mi humor :D ostatni cykl próbowaliśmy co dziennie i nic nie wyszło z tego, wcześniej co dwa dni i też nic a teraz jeśli owu była wczoraj to ostatnia próba była 3 dni temu, owu miała być we wtorek ale zrobiła taki psikus że się spóźniła . ..

@Sliim wczoraj był płodny śluz a dziś już jest taki lepki póki co, temperatura też już dziś skoczyła jeszcze nie wiem jak szyjka bo sprawdzam zawsze wieczorem, oby jednak to dziś była owu. Testu nie opłaca się robić bo nie będę miała żadnego porównania tym bardziej że nigdy nie robiłam tych testów. Zostaje mi tylko dziś spróbować i liczyć na szczęście jak co miesiąc...
To będę trzymać kciuki jeszcze mocniej niż zwykle! No na wiosnę musi nam się udać no! :)

Dziękuje [emoji846][emoji8] Mam nadzieje, ze serduszko będzie [emoji846] może już jest, tak po ciuchu na to liczę. A Ty który dzisiaj masz dc??? Jak badania męża? Mam nadziej, ze wszytsko pozytywnie [emoji846]
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz:tak:
Musiałam sprawdzić, który mam dzień cyklu;) 20 dc, tak jakoś to olałam, że nawet nie wiedziałam ;) 10dpo, 5-6 dni do okresu...
Badania męża.... to porażka i wynik raczej nie może być miarodajny.... ta klinika to jakaś porażka... A niby polecona przez naszego gina... Będziemy powtarzać za miesiąc, ale z dowozem z domu na konkretną godzinę i w innym miejscu, bo jak się zaglebilismy w temat to tak się da. Ale powiem, że sama współczuję mojemu mężowi jak to przebiegało.... Zero dyskrecji, zero intymności...

Dziewczyny ktore sa w ciazy. Jaki mieliscie sluz przed planowana @ i potem? Bo ja dawno przed planowana @ nie mialam sluzu a tu sie pojawil i az mam mokro:p

Dziewczyny ktore sa w ciazy. Jaki mieliscie sluz przed planowana @ i potem? Bo ja dawno przed planowana @ nie mialam sluzu a tu sie pojawil i az mam mokro:p
Ja mam dużo białego kremowego a przed to nie wiem.. normalnie muszę majtki zmieniać z 2 razy dziennie bo znów wkładek nie mogę nosić bo nasilają u mnie infekcje i tak w kółko czuje się jakbym się osikala[emoji3]

Wszystko będzie dobrze, zobaczysz:tak:
Musiałam sprawdzić, który mam dzień cyklu;) 20 dc, tak jakoś to olałam, że nawet nie wiedziałam ;) 10dpo, 5-6 dni do okresu...
Badania męża.... to porażka i wynik raczej nie może być miarodajny.... ta klinika to jakaś porażka... A niby polecona przez naszego gina... Będziemy powtarzać za miesiąc, ale z dowozem z domu na konkretną godzinę i w innym miejscu, bo jak się zaglebilismy w temat to tak się da. Ale powiem, że sama współczuję mojemu mężowi jak to przebiegało.... Zero dyskrecji, zero intymności...

Matko, Kochana współczuje takiego przeżycia i nie rozumiem jednocześnie. Sam fakt badania jest stresujący wiec warunki powinny być na tyle komfortowe aby maxymalnie ograniczyć stres.

reklama
Do góry