reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie pierwsza ciąża, to wpadka była. Druga była planowana i poszło za pierwszym razem. A teraz zobaczymy... Może i teraz się uda strzelić. A jak nie, to już zaopatrzyłam się w testy owu i przede mną teraz nauka, kiedy się je robi itp.

U mnie pierwsza ciąża, to wpadka była. Druga była planowana i poszło za pierwszym razem. A teraz zobaczymy... Może i teraz się uda strzelić. A jak nie, to już zaopatrzyłam się w testy owu i przede mną teraz nauka, kiedy się je robi itp.
No u mnie pierwsze nie planowane:p ale najcudowniejsze i ukochane.
Teraz marzymy o drugim dzidziolku.

Rany jak się cieszę!!! Przepiękny wynik bety[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ podobno przy 10000 widać już właśnie zarodek:) więc na tej wizycie 26 to już pewnie będzie piękne serduszko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziękuje [emoji846][emoji8] Mam nadzieje, ze serduszko będzie [emoji846] może już jest, tak po ciuchu na to liczę. A Ty który dzisiaj masz dc??? Jak badania męża? Mam nadziej, ze wszytsko pozytywnie [emoji846]

Dziewczyny, bo ja chyba oszaleje... zrobiłam test Pink i pokazała mi się 2 kreska:/ o co tu chodzi... ale z drugiej strony, na opakowaniu jest napisane ze test jest pozytywny przy 25ml hcg lub wyżej... No ja tyle nie miałam wczoraj... tylko 22,6, ale już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy nie... :(

Mi te pinki to albo nie wychodziły teraz a w ubiegłym miesiącu u w marcu jak nie byłam w ciąży to pokazywały II kreski. Jako jeste wychodziły mi na odwrót.. serio... te z rossmana najszybciej mi pokazały pozytyw

@IrenaX nie stresuj się tak to nie jest dobre dla fasolki ani dla Ciebie, będzie dobrze
A ja dziś w końcu będę miała męża w domu tylko że owu była prawdopodobnie wczoraj więc nici z tego cyklu bo żołnierzyki z poniedziałku raczej tyle dni nie dozyly.... A tak miałam nadzieję że maleństwo urodzi się w marcu bo według daty ostatniej @ byłoby akurat w urodziny męża .... Ehh :( choć dzisiaj jakoś dziwnie bolą mnie jajniki i to dwa nigdy tak nie miałam.....

@IrenaX nie stresuj się tak to nie jest dobre dla fasolki ani dla Ciebie, będzie dobrze
A ja dziś w końcu będę miała męża w domu tylko że owu była prawdopodobnie wczoraj więc nici z tego cyklu bo żołnierzyki z poniedziałku raczej tyle dni nie dozyly.... A tak miałam nadzieję że maleństwo urodzi się w marcu bo według daty ostatniej @ byłoby akurat w urodziny męża .... Ehh :( choć dzisiaj jakoś dziwnie bolą mnie jajniki i to dwa nigdy tak nie miałam.....
Ja na Twoim miejscu przebieglabym się po test owu i sprawdziła może jednak opóźnia Ci się i to dziś jest ten dzień :)

@Sliim wczoraj był płodny śluz a dziś już jest taki lepki póki co, temperatura też już dziś skoczyła jeszcze nie wiem jak szyjka bo sprawdzam zawsze wieczorem, oby jednak to dziś była owu. Testu nie opłaca się robić bo nie będę miała żadnego porównania tym bardziej że nigdy nie robiłam tych testów. Zostaje mi tylko dziś spróbować i liczyć na szczęście jak co miesiąc...

reklama
Dziewczyny, bo ja chyba oszaleje... zrobiłam test Pink i pokazała mi się 2 kreska:/ o co tu chodzi... ale z drugiej strony, na opakowaniu jest napisane ze test jest pozytywny przy 25ml hcg lub wyżej... No ja tyle nie miałam wczoraj... tylko 22,6, ale już sama nie wiem czy jest ta ciąża czy nie... :(
Powtórz betę z krwi. Tylko b-hcg zrób nie samo hcg. Pęcherzyk jest widoczny przy 1000, zarodek przy 10 000 na bardzo dobrym sprzęcie. Więc przy wyniku 20 nie miało prawa być nic widać. Wynik od 5 potwierdza ciąże. I nie zamartwiaj się, bo potem będziesz się martwić, że się martwiłaś i to źle wpłynęło na dziecko :)

Do góry