reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja nie uzywam polski znakow bo chce szybko pisac na telefonie. A jak komus sie nie podoba moj post i razi go moj blad to moze go poprostu ominac.(Te slowa nie sa kierowane akurat do Ciebie)
Kasieńka, wiem jak się pisze na telefonie, więc w ogóle mnie to nie razi [emoji4] zresztą nie po to tu jesteśmy, żeby sobie błędy wytykać. Śmiać się tylko chce, że na błędy zwraca osobę, która sama pisze w sposób niepoprawny [emoji16]

reklama
Ogólnie jest coraz gorzej. Nie dogadujemy się, on mnie często po prostu oszukuje. Jeżeli chce porozmawiać to słyszę tylko, że nic tylko narzekam nie mogę o niczym porozmawiać, nic powiedzieć bo ciągle przeszkadzam, albo po prostu nie mam się odzywać. Jak próbuje powiedzieć swoje jak ja się czuje ( bo czuje, że zaniedbuje nasz związek, relacje, uczucia ) nie ma już tego takiego zainteresowania, coraz mniej zbliżeń, uczuć ehhh [emoji17] nie wiem co to będzie, ale naprawdę jest coraz gorzej. Na wszystko ma wytłumaczenie, prawie w ogóle nie kochamy się, nie dotykam, coraz mniej wszystkiego jest ;( Starania, gestów. Nie pamiętam kiedy ostatnio usłyszałam cokolwiek miłego
A długo jesteście razem? Może to faktycznie stres i frustracja przy staraniach. Kryzysy w związkach się zdarzają, ale nawet po bardzo poważnym można dojść do siebie. Mam nadzieję, że uda Wam się porozmawiać, bo komunikacja to jednak podstawa [emoji8]

Emocje opadną i na spokojnie porozmawiajcie.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ! Kryzysy w każdym związku się zdarzają :) ważne żeby umieć dojść do kompromisu :)
Ale tak z drugiej strony ja uciekałam od ojca biologicznego mojego syna jak mały miał 6tygodni. Całą ciążę i jak się mały urodził miałam tamtego ćpuna na utrzymaniu (oczywiście wtedy nie wiedziałam że cpa, przepadał na całe dnie, zabierał mi ostatnie pieniądze ze jak syn się urodził gdyby nie moi rodzice to nawet na mleko dla dziecka bym nie miała). Także nie zawsze samotnie wychowywać jest gorzej. Czasami to ta lepsza wersja.
A dziecko niczego nie przekreśla. Wprost przeciwnie :) znalazł się taki cudowny prawie ideał (tak tak momentami doprowadza mnie do szału i mam ochotę patelnią dać mu przez głowę), mój syn ma wspaniałego tatę teraz i siostrę w drodze :)
Nie ma sytuacji bez wyjśc
Irena 3mam kciuki za Ciebie i czuję, ze będzie dobrze ! :)
Dziękuje Kochana ;* wszystko się okaże, musi być dobrze, nie chce myśleć inaczej... :*

@IrenaX trzymam kciuki za badania musi być dobrze ;)
@Sliim u mnie dziś 16dc ja mierze temperaturę ale mimo tego że we wtorek powinna być owu temperatura od wczoraj urosła o 0,1.... Nie wiem co się dzieje może jednak owu nie było ?? ?? Od dziś powinnam brać luteine ale dopóki nie ma wyższych temperatur nie chce brać aby nie zablokować owu jeśli jeszcze jej nie było..... Choć o tak nici w tym cyklu bo ostatnie przytulanki były w poniedziałek a teraz nie wiadomo kiedy mąż wróci z delegacji .......
O kurcze to może opóźni Ci się owulacja, może akurat będzie wtedy jak mąż wróci :) a przypomnij mi jak długie masz cykle?

reklama
Do góry