reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Test testowi nie równy. Nie denerwuj się, bo dziecku to szkodzi. To czy ciąża się utrzyma nie zależy od odcienia kreski. Zrób betę i się uspokoisz.

Bety nie mam jak zrobić bo mieszkam w Holandii i tutaj nie robią [emoji17] niestety już tak miałam i w 5tc poroniłam rok temu [emoji17]

reklama
Dziewczyny wzięłam urlop w pracy, jade dzisiaj na betę i progesteron zrobie. Jak jeszcze dzisiaj mi się uda wizytę umówić to nie bede czekac do jutra, tylko dzisiaj pojadę. Znowu spac w nocy nie mogłam... odpukać jak narazie to bardzo słabe plamienie, niemalże leciutko brązowe, takie jskby pomieszane ze śluzem eeeh
Kochana madra decyzja. 3mam kciuki✊✊

Dziewczyny chyba długo ta ciąża się nie utrzyma... zrobiłam test dzisiaj rano tej samej firmy co wczoraj popołudniu i kreski drugiej prawie nie widać a wczoraj była wyraźna [emoji17]
Nie mysl negatywnie i ta kreska testowa sie nie przejmuj.@ nie ma wiec ciaza jest jak byk. A robilas bete? Moze warto ja zrobic by sprawdzic ile wynosi i sie uspokoic.

Ojej Kochana a moze jeszcze warto usiasc i porozmawiac. Ja 3 mam za Ciebie kciuki:*
Emocje opadną i na spokojnie porozmawiajcie.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ! Kryzysy w każdym związku się zdarzają :) ważne żeby umieć dojść do kompromisu :)
Ale tak z drugiej strony ja uciekałam od ojca biologicznego mojego syna jak mały miał 6tygodni. Całą ciążę i jak się mały urodził miałam tamtego ćpuna na utrzymaniu (oczywiście wtedy nie wiedziałam że cpa, przepadał na całe dnie, zabierał mi ostatnie pieniądze ze jak syn się urodził gdyby nie moi rodzice to nawet na mleko dla dziecka bym nie miała). Także nie zawsze samotnie wychowywać jest gorzej. Czasami to ta lepsza wersja.
A dziecko niczego nie przekreśla. Wprost przeciwnie :) znalazł się taki cudowny prawie ideał (tak tak momentami doprowadza mnie do szału i mam ochotę patelnią dać mu przez głowę), mój syn ma wspaniałego tatę teraz i siostrę w drodze :)

@IrenaX trzymam kciuki za badania musi być dobrze ;)
@Sliim u mnie dziś 16dc ja mierze temperaturę ale mimo tego że we wtorek powinna być owu temperatura od wczoraj urosła o 0,1.... Nie wiem co się dzieje może jednak owu nie było ?? ?? Od dziś powinnam brać luteine ale dopóki nie ma wyższych temperatur nie chce brać aby nie zablokować owu jeśli jeszcze jej nie było..... Choć o tak nici w tym cyklu bo ostatnie przytulanki były w poniedziałek a teraz nie wiadomo kiedy mąż wróci z delegacji .......

A teraz ladnie sie przywitam:) Dzis 25dc a 11dp. W nocy myslalam ze bede brala leki przeciw bolowe tak podbrzusze mnie bolalo i myslalam ze @ przyjdzie. Coraz bardziej sie nakrecam ze a noz sie udalo. Kto w poniedzialek lub wtorek testuje?

reklama
To coś słaby ten bzik jak chodzisz do "labolatorium" na badania...
Sory, ale jesteś bardzo niemiła i Twoje posty są nacechowane negatywnie, a ten wątek jest po to żebyśmy się wspierały.
Ja też jestem grammar nazi i dziwię się jak można popełniać niektóre błędy, szczególnie w dobie autokorekty, ale nie wyobrażam sobie poprawiać forumowych koleżanek, które nie przychodzą tutaj na lektorat z polskiego tylko po poradę/wsparcie.

Mamy wystarczająco dużo problemow i chyba fakt, że udzielamy się w tym wątku o tym świadczy - nie dokładajmy zupełnie zbędnych uwag ad personam.
Wybacz, ale tylko dwa posty napisałam tak ze komus sie nie spodobały.
Czy reszta też sie nie podobała? Za kazdym razem próbuje cos doradzać dziewczynom, dziele sie tym co wiem, czy wtedy moje posty tez sa nacechowane negatywnie..?
Wybacz, laboratorium.
Troche to dla mnie dziwne, że nagle po dwóch postach, które wam nie pasują oceniacie mnie jako "niemila" osobe. W takim razie lepiej siedziec chyba cicho albo wszystkim słodzić...
Mami_ami, a może to chwilowy kryzys spowodowany staraniami o dziecko? Jak długo to trwa?

A u mnie też dziś słabiej. Temperaturka spadła. 36,88 dziś (wczoraj 36,91) więc chyba zadziałamy w kolejnym cyklu. Ale czekam dalej do @.
Ee to ona nie spadla tylko sie waha troszeczkę :)

Ostatnia edycja:
Do góry