reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Najlepiej sprawdzać co 48h z tego co czytałam. Ale nigdy nie robiłam to niewiele pomogę.

Ja już nadaję z pracy. Trzymajcie się! Jeśli któraś dziś robi badania to jak najlepszych wyników i samych pozytywnych testów [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bo i tak nie mam wyboru, bo weekend

reklama
Dziewczyny chyba długo ta ciąża się nie utrzyma... zrobiłam test dzisiaj rano tej samej firmy co wczoraj popołudniu i kreski drugiej prawie nie widać a wczoraj była wyraźna [emoji17]

Dziewczyny chyba długo ta ciąża się nie utrzyma... zrobiłam test dzisiaj rano tej samej firmy co wczoraj popołudniu i kreski drugiej prawie nie widać a wczoraj była wyraźna [emoji17]
Test testowi nie równy. Nie denerwuj się, bo dziecku to szkodzi. To czy ciąża się utrzyma nie zależy od odcienia kreski. Zrób betę i się uspokoisz.

Już po becie, chyba trochę się uspokoiłam. O 14.30 wyniki a później do mojej gin. Trochę ma napięty grafik, ale myśle ze mnie przyjmie.

Ja tez robiłam wczoraj najpierw innej firmy - wyszła ledwo widoczna ale wyszła, później ten sam- była troszke ciemniejsza, ale to jeszcze nie mocna, dzisusj rano znowu inny i tez bardzo, bardzo jasna... ale mam nadzieje, ze jednak to ciąża, bo odpukać @ nie ma. Betę zrobiłam i jestem bardziej spokojna, teraz wszystko w rękach Boga, co tam się pojawi w tych wynikach

Test testowi nie równy. Nie denerwuj się, bo dziecku to szkodzi. To czy ciąża się utrzyma nie zależy od odcienia kreski. Zrób betę i się uspokoisz.
Dokładnie. Mi przed spodziewana @ się pokazywały bardziej wyraźniejsze kreski, niż teraz gdy już jestem jakiś 1-2 dni po, tez to trochę daje mi do myślenia, ale czekam na wyniki bety i już bd wiadomo

Ale najdziwniejsze w tym wszystkim jest to ze testy owu wychodzą bardzo ciemne obie kreski

Załączniki

• C1F9B5DD-353E-48AD-9CF9-A12A0007771D.jpeg
    C1F9B5DD-353E-48AD-9CF9-A12A0007771D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 102
Musisz myśleć pozytywnie, przede wszystkim się uspokój i nie stresuj. Wiem łatwo mówić, bo sama wpadłam w panikę, ale dzisiaj już jestem spokojniejsza;) zobaczymy co potem

reklama
To warto używać polskich znaków [emoji6]

A tak poważnie, to chyba nie ma co tu zwracać uwagi na literówki, skoro przychodzimy tu po wsparcie i poradę [emoji4]
Ja nie uzywam polski znakow bo chce szybko pisac na telefonie. A jak komus sie nie podoba moj post i razi go moj blad to moze go poprostu ominac.(Te slowa nie sa kierowane akurat do Ciebie)

Do góry