reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi owulacyjne pokazują cały czas 2 kreski :confused: dzisiaj 27dc kupiłam 2 testy ciążowe, ale trochę mam obawy zrobic :oo2: boje się, ze jutro zrobie i dostane @@@ :oops: :baffled:
Trzymam kciuki za pozytywny test ! :)
Mój pierwszy też był rozebrany bo przez szybkę ta kreska była jeszcze mniej widoczna niż bez [emoji23]
Ja każdy na początku rozbierałam haha:p

U mnie wiesiołek się nie sprawdził a biore 3 cykl
Z wiesiolkiem to indywidualna sprawa.u mnie juz w pierwszym cyklu jego stosowanie az mnie zalowalo od sluzu.nigdytak nie mialam.ten cykl byl owocny.teraz juz 16 tc.oprocz wiesiolka stosowalam jeszcze siemie lniane.a maz bral kapsulki z olejem z dynii.trzy cykle mierzylam tez temperature i robilam testy owulacyjne.nie wiem co dokladnie pomoglo .pewnie wszystko po trochu.Przyznam szczerze myslalam ze staranka beda dosc dlugie ze wzgledu na moj wiek(37 lat).udalo sie dosc szybko bo w 3cs.duzo tu nie pisze ale sercem jestem z wami i trzymam kciuki za was.

Nie mam siły, żeby pogratulować każdej z osobna, bo nie nadążam z czytaniem ale z całego ale to całego serduszka gratuluje pozytywnych testów [emoji8][emoji8]

Dziękuję dziewczyny za gratulacje :* kurczę aż się siebie boję ale ja wiedziałam po paru dniach,ze się udalo:eek:naprawdę może niektóre z Was nic kompletnie nie czuły ale ja miałam taki "inny brzuch". Inaczej go czułam tak mnie bardzo delikatnie P obolewal, kul, rozpychal. Do tego że cztery biegunki i bolace cycki :) żadnych innych oznak narazie :)a jeszcze tydzień temu robiłam bete i byla1,2 :)zadzwonię jutro do mojej lekarki się umówić :)

reklama
Do góry