IrenaX
Fanka BB :)
A po południu tez by coś pokazało ?Najlepiej rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po południu tez by coś pokazało ?Najlepiej rano
Może ale nie musi. Najbardziej stężony mocz jest pierwszy poranny, a więc wtedy tez najwięcej w nim jest hormonuA po południu tez by coś pokazało ?
Najlepiej jest z porannego stezonego moczu robic test, popołudniu mocz jest rozcienczony i moze nic nie pokazać [emoji6] a rano juz moze byc [emoji6]A po południu tez by coś pokazało ?
Widac! Po cichutku gratuluje ;*Musiałam go rozebrać, bo na pierwszy rzut oka wydawał się negatywny... A jednak jakiś cień cienia jest
Trzymam kciuki za pozytywny test !Mi owulacyjne pokazują cały czas 2 kreski dzisiaj 27dc kupiłam 2 testy ciążowe, ale trochę mam obawy zrobic boje się, ze jutro zrobie i dostane @@@
Ja każdy na początku rozbierałam hahaMój pierwszy też był rozebrany bo przez szybkę ta kreska była jeszcze mniej widoczna niż bez [emoji23]
Z wiesiolkiem to indywidualna sprawa.u mnie juz w pierwszym cyklu jego stosowanie az mnie zalowalo od sluzu.nigdytak nie mialam.ten cykl byl owocny.teraz juz 16 tc.oprocz wiesiolka stosowalam jeszcze siemie lniane.a maz bral kapsulki z olejem z dynii.trzy cykle mierzylam tez temperature i robilam testy owulacyjne.nie wiem co dokladnie pomoglo .pewnie wszystko po trochu.Przyznam szczerze myslalam ze staranka beda dosc dlugie ze wzgledu na moj wiek(37 lat).udalo sie dosc szybko bo w 3cs.duzo tu nie pisze ale sercem jestem z wami i trzymam kciuki za was.U mnie wiesiołek się nie sprawdził a biore 3 cykl
Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
DrugiFankaKadry Gratuluję [emoji4]
Który cs?