morticia_adams
Fanka BB :)
Podziwiam Was Dziewczyny, że tak sumiennie robicie testy owulacyjne. Ja to nawet potrafię zapomnieć o porannych lekach No właśnie. Dzisiaj też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .dla mnie ten 6 od dołu jakby wygląda jakby był bliski ,ale może tak jak mówisz pik był przed wizytą
miej na uwadze też to w jakiej sytuacji jest może poprostu ten cykl jeszcze nie wrócił całkiem do normy i potrzebuje organizm trochę więcej czasu najważniejsze że owulacja się szykowała na USG , jak działania były to szanse są teraz niestety nie dowiedz czy pękł i jak sprawa wygląda że względu na świeta także trzeba czekaćale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .
Dlatego ja nawet nie próbuje, dla mnie to za dużo zachodu xdPodziwiam Was Dziewczyny, że tak sumiennie robicie testy owulacyjne. Ja to nawet potrafię zapomnieć o porannych lekach No właśnie. Dzisiaj też
nie bo testy owu to nawet nie dla mnie sprawdzanie temperatury jest bardziej ciężkie do wykonania dlatego się nawet za to nie biorę hahaDlatego ja nawet nie próbuje, dla mnie to za dużo zachodu xd