reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
dla mnie ten 6 od dołu jakby wygląda jakby był bliski ,ale może tak jak mówisz pik był przed wizytą ☺️
ale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. 😢 Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .

ale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. 😢 Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .
miej na uwadze też to w jakiej sytuacji jest 😔 może poprostu ten cykl jeszcze nie wrócił całkiem do normy i potrzebuje organizm trochę więcej czasu ☺️ najważniejsze że owulacja się szykowała na USG , jak działania były to szanse są ☺️ teraz niestety nie dowiedz czy pękł i jak sprawa wygląda że względu na świeta także trzeba czekać 😔

Temperatury też nie mierze, próbowałam kiedyś ale za bardzo mi nie wychodziło, więc machnęłam ręką na wszytsko. Może jeszcze się kiedyś przeproszę z testami albo termometrem, nie wykluczam 🤪

U mnie testy owu zaczęły coś pokazywać, jestem przed pikiem. Może dziś lub jutro będzie. Temperatura w miarę stała. Ale przynajmniej wiem że jutro luteiny jak chciał gin nie wezmę bo będzie za wcześnie. Poczułam ulgę że lh rośnie bo już się załamywałam że nic z tego w tym cyklu nie będzie.

Witam. Byłam już na poprzednich grupach w innych miesiącach. Staram się kilka miesięcy i nic ale teraz straaasznie bolą mnie piersi i dół brzucha. Jutro powinnam dostać miesiączki a już zrobiłam 3 testy bo mam wrażenie, że jakoś inaczej boli mnie ten brzuch. Serio nie wkręcam sobie ale w tym cyklu boli nieustannie brzuch od kilku dni. Test robiony 3 dni temu wczoraj i dziś. Myślicie że jeszcze za wcześnie i jest szansa ? Te czekanie jest najgorsze 😬 testy o czułości 10

reklama
Kropka rośnie 🥹🙈
@klaudia16 myślę, że można wpisać na pierwszej stronie❤️

Załączniki

• Screenshot_20241221_124407_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241221_124407_Microsoft 365 (Office).jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 104
  • Screenshot_20241221_124018_Chrome.jpg
    Screenshot_20241221_124018_Chrome.jpg
    161,8 KB · Wyświetleń: 103
Do góry