reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Podziwiam Was Dziewczyny, że tak sumiennie robicie testy owulacyjne. Ja to nawet potrafię zapomnieć o porannych lekach 😜 No właśnie. Dzisiaj też 🤦🏻‍♀️

reklama
dla mnie ten 6 od dołu jakby wygląda jakby był bliski ,ale może tak jak mówisz pik był przed wizytą ☺️
ale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. 😢 Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .

ale zaczęły jaśnieć. A robię testy już parę miesięcy i zawsze u mnie wyglądały że ciemnialy ,ciemniały aż był pik. A ten cykl to wogole jakiś Meksyk . Po wizycie byłam podjarana że coś z tego będzie a te testy mnie tylko załamały. 😢 Wiem że to tylko kawałek papieru ale jakoś tak człowiek nie umi olać tego .
miej na uwadze też to w jakiej sytuacji jest 😔 może poprostu ten cykl jeszcze nie wrócił całkiem do normy i potrzebuje organizm trochę więcej czasu ☺️ najważniejsze że owulacja się szykowała na USG , jak działania były to szanse są ☺️ teraz niestety nie dowiedz czy pękł i jak sprawa wygląda że względu na świeta także trzeba czekać 😔

Zresztą znając siebie to bym każdy spadek albo wzrost przeżywała i wyszukiwała w google co to może znaczyć 🤦

Temperatury też nie mierze, próbowałam kiedyś ale za bardzo mi nie wychodziło, więc machnęłam ręką na wszytsko. Może jeszcze się kiedyś przeproszę z testami albo termometrem, nie wykluczam 🤪

U mnie testy owu zaczęły coś pokazywać, jestem przed pikiem. Może dziś lub jutro będzie. Temperatura w miarę stała. Ale przynajmniej wiem że jutro luteiny jak chciał gin nie wezmę bo będzie za wcześnie. Poczułam ulgę że lh rośnie bo już się załamywałam że nic z tego w tym cyklu nie będzie.

Witam. Byłam już na poprzednich grupach w innych miesiącach. Staram się kilka miesięcy i nic ale teraz straaasznie bolą mnie piersi i dół brzucha. Jutro powinnam dostać miesiączki a już zrobiłam 3 testy bo mam wrażenie, że jakoś inaczej boli mnie ten brzuch. Serio nie wkręcam sobie ale w tym cyklu boli nieustannie brzuch od kilku dni. Test robiony 3 dni temu wczoraj i dziś. Myślicie że jeszcze za wcześnie i jest szansa ? Te czekanie jest najgorsze 😬 testy o czułości 10

reklama
Kropka rośnie 🥹🙈
@klaudia16 myślę, że można wpisać na pierwszej stronie❤️

Załączniki

• Screenshot_20241221_124407_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241221_124407_Microsoft 365 (Office).jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Screenshot_20241221_124018_Chrome.jpg
    Screenshot_20241221_124018_Chrome.jpg
    161,8 KB · Wyświetleń: 26
Do góry