reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
tak powinno być , jeżeli masz stała fazę lutealna z tego co wiem to i okres powinien przyjść wcześniej . U mnie ze względu na duphaston to i tak czy owulacja jest w 12dc czy 14 DC to okres przychodzi koło 30-32 DC
ogólnie moje cykle mają 28 dni i owu na podstawie testów wychodziły tak 14/15 dc. Po tym poronieniu w październiku oczywiście wszystko się miesza i w listopadzie cykl miał 30 dni teraz apka wylicza tak samo długość cyklu a owu na ten poniedzialek (16dc) . Lekarz po uzg pow że pęcherzyk peknie środa wieczór lub czwartek ( 11/12dc) .i to by mi pasowało bo ból jajnika miałam wtorek i środa . Po wizycie robię testy owu które piku nie wyłapały a wręcz jaśnieją. I normalnie zgłupiałam całkiem w tym cyklu 🙈

no to jeszcze masz czas ☺️ ja niby 24.12 jestem zapisana ale skoro dzisiaj 12 dzień od zastrzyku i kredka znikła , 10-11 dzień po owulacji to nie liczę już na cud 😔
Przynajmniej wiesz ile Ci się zastrzyk utrzymuje. Też masz jeszcze czas. W każdym razie trzeba wierzyć że będzie dobrze jak nie teraz to w następnym cyklu🫶

ogólnie moje cykle mają 28 dni i owu na podstawie testów wychodziły tak 14/15 dc. Po tym poronieniu w październiku oczywiście wszystko się miesza i w listopadzie cykl miał 30 dni teraz apka wylicza tak samo długość cyklu a owu na ten poniedzialek (16dc) . Lekarz po uzg pow że pęcherzyk peknie środa wieczór lub czwartek ( 11/12dc) .i to by mi pasowało bo ból jajnika miałam wtorek i środa . Po wizycie robię testy owu które piku nie wyłapały a wręcz jaśnieją. I normalnie zgłupiałam całkiem w tym cyklu 🙈
Ja też mogę sobie gdybać. Monitoringu nie miałam. Piku nie wylapalam jedynie wiem kiedy był śluz płodny

Witam się znad kawy ☕☺️
Zgodnie z zaleceniem dr zrobiłam dzisiaj progesteron i przez chwilę miałam ochotę zrobić betę, ale w tym miesiącu ćwiczę moją cierpliwość. Szczególnie po zrobieniu testu miesiąc temu za szybko, gdzie widniały kreski po zastrzyku. To mój 25dc i ani w jedną ani w drugą. Cieszę się, że pomimo urlopu wypoczynkowego, mam dużo do roboty i aż tak często o tym nie myślę. Żart. Wiecie jak jest 😆

Witam się znad kawy ☕☺️
Zgodnie z zaleceniem dr zrobiłam dzisiaj progesteron i przez chwilę miałam ochotę zrobić betę, ale w tym miesiącu ćwiczę moją cierpliwość. Szczególnie po zrobieniu testu miesiąc temu za szybko, gdzie widniały kreski po zastrzyku. To mój 25dc i ani w jedną ani w drugą. Cieszę się, że pomimo urlopu wypoczynkowego, mam dużo do roboty i aż tak często o tym nie myślę. Żart. Wiecie jak jest 😆
To czekamy na wyniki prożka w takim razie

jeżeli robiłaś testy raz dziennie to może dlatego nie wykąpałaś piku

reklama
Cześć wszystkim :) w nocy wstałam do toalety i na papierze zobaczyłam parę kropelek żywej krwi. Dziś 19 dc. Pomimo że ostatnio już straciłam nadzieję na ciążę to teraz oczywiście sobie wkrecam 😁

Do góry