reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No dobra pierwsze bóle najgorsze miesiączkowe przeszły... pół nocy się męczyłam :( ale wstałam i stwierdziłam do boju ! Zero czytania o objawach zero obserwacji ciała i generalnie zero myślenia ze „ a moze sie udało” wzięłam na bark dodatkowe projekty dwa w pracy aby zapchać głowę czyms innym, zaczynamy zbierać dokumenty do budowy domu i na tym chce sie skupić. Przykro bardzo widzieć jedna kreskę ale... zagryzam zeby. Jak sie uda to sie uda prezent na święta a jak sie nie uda to moze w następnym...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mój ma 7latek. No właśnie nie da się wytłumaczyć dziecku tego :(
Moj naszczescie nie pyta, ale ja znowu go sama musze u zygotowywac bo jestesmy nardzo mocno zwiazani . Jak jestesy gdzies gdzie sa dzieci to slabo reaguje. A jak wzielam synka znajomych na ręce to byl tak zazdrosny ze sie oplakal. Ni

Nie wiem co gorsze

No dobra pierwsze bóle najgorsze miesiączkowe przeszły... pół nocy się męczyłam :( ale wstałam i stwierdziłam do boju ! Zero czytania o objawach zero obserwacji ciała i generalnie zero myślenia ze „ a moze sie udało” wzięłam na bark dodatkowe projekty dwa w pracy aby zapchać głowę czyms innym, zaczynamy zbierać dokumenty do budowy domu i na tym chce sie skupić. Przykro bardzo widzieć jedna kreskę ale... zagryzam zeby. Jak sie uda to sie uda prezent na święta a jak sie nie uda to moze w następnym...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I brawo tTy!

reklama
Aha i jeszcze mam włosy nie do ogarnięcia dzisiaj, ogólnie czuje się jak taki „pasztecik” czyli pms pełna para. Pewnie znów cykl w dupę! :) No to się wyżaliłam :)
O to to. Na dodatek nazarlam się chipsów i czekolady, więc mam pryszczy na mordzie wysyp. Ogólnie to na dodatek jestem chora, więc czuje się jak kupa, wyglądam jak kupa i w ogóle jest super. A to jeszcze u mnie nie pms. :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry