Kasienka3b
Fanka BB :)
A ile ma Twoj syn? Najgorsze wytlumaczuc takiemu dziecku ze to nie jest takie proste.Mój też już chce rodzeństwo. Pyta co jakiś czas i się upomina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile ma Twoj syn? Najgorsze wytlumaczuc takiemu dziecku ze to nie jest takie proste.Mój też już chce rodzeństwo. Pyta co jakiś czas i się upomina
Mój ma 7latek. No właśnie nie da się wytłumaczyć dziecku tegoA ile ma Twoj syn? Najgorsze wytlumaczuc takiemu dziecku ze to nie jest takie proste.
hahahahhaha.. lepiej troszke ?? Ty to jestes.. niby sie zalisz ale jak czytam to az sie usmiałam wariatka
Ja się cieszę że mój na wakacjach dopiero 3 lata sknczyk i jak Go pytam czy chciałby rodzeństwo to nic z tego nie rozumieMój ma 7latek. No właśnie nie da się wytłumaczyć dziecku tego
dokładnie tak jak mowisz...No jakoś to wszystko trzeba brać z przymróżeniem oka, jak nie to oszalejemy
Moj ma 5,5 i tez ciezko mu zrozumiecMój ma 7latek. No właśnie nie da się wytłumaczyć dziecku tego
Moj naszczescie nie pyta, ale ja znowu go sama musze u zygotowywac bo jestesmy nardzo mocno zwiazani . Jak jestesy gdzies gdzie sa dzieci to slabo reaguje. A jak wzielam synka znajomych na ręce to byl tak zazdrosny ze sie oplakal. NiMój ma 7latek. No właśnie nie da się wytłumaczyć dziecku tego
I brawo tTy!No dobra pierwsze bóle najgorsze miesiączkowe przeszły... pół nocy się męczyłam ale wstałam i stwierdziłam do boju ! Zero czytania o objawach zero obserwacji ciała i generalnie zero myślenia ze „ a moze sie udało” wzięłam na bark dodatkowe projekty dwa w pracy aby zapchać głowę czyms innym, zaczynamy zbierać dokumenty do budowy domu i na tym chce sie skupić. Przykro bardzo widzieć jedna kreskę ale... zagryzam zeby. Jak sie uda to sie uda prezent na święta a jak sie nie uda to moze w następnym...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to to. Na dodatek nazarlam się chipsów i czekolady, więc mam pryszczy na mordzie wysyp. Ogólnie to na dodatek jestem chora, więc czuje się jak kupa, wyglądam jak kupa i w ogóle jest super. A to jeszcze u mnie nie pms.Aha i jeszcze mam włosy nie do ogarnięcia dzisiaj, ogólnie czuje się jak taki „pasztecik” czyli pms pełna para. Pewnie znów cykl w dupę! No to się wyżaliłam