reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Wizyty z USG są droższe

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko prywatnie , nie wyobrażam sobie isc do innego gina
Ja mam swojego na NFZ. Kolejki niebotyczne ale warto. Dodatkowo jak prowadził mi ciążę z moim młodym 4 lata temu to był rezydentem. Ale wyprowadził mnie z krwiaka w ciąży gdzie inny lekarz wcześniej powiedział mi że to drugi bliźniak. Także ja mam na NFZ a dałabym sobie rękę za tego lekarza uciąć. I druga ciążę też do Niego

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
70 To nie duzo. Ja place 200 za kazda

Ja do ginekologa i dentysty chodze prywatnie, nie zmienilabym.ani jednego ani drugiwgo za nic w swiecie
Moj gin dodatkowo pracuje u nas w szpitalu, wiec spoczko:)

No ja tylko do dentysty to prywatnie i też sporo płacę bo niestety dwa ząbki ciągle coś się psują i to masakra,jakby mi ginekolog doszedł prywatnie, to już całkiem by mi portfel ucierpial :D Dobrze że jednak mam na NFZ dobrego lekarza ginekologa i kolejki też nie są aż tak masakryczne :)

Jakbym miala tak dobrego specjaliste na nfz jak mam teraz prywatnie, to tez wolalabym chodzic za darmo :D bo nie spie niestety na kasie. Ale nie wiem co ten ginekolog musialby robic, zebym.mojego obecbego zostawila (jakkolwiek to zabrzmialo hahaha) :D

reklama
Do góry