reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Wizyty z USG są droższe

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko prywatnie , nie wyobrażam sobie isc do innego gina
Ja mam swojego na NFZ. Kolejki niebotyczne ale warto. Dodatkowo jak prowadził mi ciążę z moim młodym 4 lata temu to był rezydentem. Ale wyprowadził mnie z krwiaka w ciąży gdzie inny lekarz wcześniej powiedział mi że to drugi bliźniak. Także ja mam na NFZ a dałabym sobie rękę za tego lekarza uciąć. I druga ciążę też do Niego

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
70 To nie duzo. Ja place 200 za kazda

Ja do ginekologa i dentysty chodze prywatnie, nie zmienilabym.ani jednego ani drugiwgo za nic w swiecie
Moj gin dodatkowo pracuje u nas w szpitalu, wiec spoczko:)

No ja tylko do dentysty to prywatnie i też sporo płacę bo niestety dwa ząbki ciągle coś się psują i to masakra,jakby mi ginekolog doszedł prywatnie, to już całkiem by mi portfel ucierpial :D Dobrze że jednak mam na NFZ dobrego lekarza ginekologa i kolejki też nie są aż tak masakryczne :)

Jakbym miala tak dobrego specjaliste na nfz jak mam teraz prywatnie, to tez wolalabym chodzic za darmo :D bo nie spie niestety na kasie. Ale nie wiem co ten ginekolog musialby robic, zebym.mojego obecbego zostawila (jakkolwiek to zabrzmialo hahaha) :D

reklama
Do góry