reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bleee....cos mnie mdlic zaczelo :-/ ale czasami tak mam przed @.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywny :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DZiewczyny czy warto umówić sie na podglądnie cyklu?
Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?

Takie jakieś skurcze w podbrzuszu mam. To nawet nie jest jak zwykły ból przed @., tylko ból połączony ze skirczem albo jakimś ściskiem czy naciąganiem w środku. Grrrr. Że tez objawy wskazujace na jedno bądź drugie nie mogą być jednoznaczne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...[/QUOTE]
Mnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok o_O No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.

Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Ja tylko prywatnie , nie wyobrażam sobie isc do innego gina

Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzie :)

A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywny :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym nawet takie mdłości byla w stanie przetrwac jesli by to mialo oznaczac ciążę. Kurka moze to dlatego ze dzisiaj w drodze wyjątku kawę wypilam. Glupia sprawa bo jakies glupie zaparcia mam od paru dni a po kawie....no konczyc nie bede hehe tylko efektwm ubocznym sa mdlosci.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...
Mnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
[/QUOTE]
chciałabym już wiedzieć na czym stoję i jak się sprawy mają:(

reklama

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
już chciałabym już wiedzieć na czym stoję i jak się sprawy mają:([/QUOTE]
Kto by nie chcial. Do piątku to chyba jajko zniosę sto razy i zdaze je ugotowac wszystkie na twardo. Jak bedzie pozytyw to super a jak vizir....to sie kilka dni poczeka do kolejnego testu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry