A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywnyBleee....cos mnie mdlic zaczelo :-/ ale czasami tak mam przed @.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywnyBleee....cos mnie mdlic zaczelo :-/ ale czasami tak mam przed @.
Też mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.DZiewczyny czy warto umówić sie na podglądnie cyklu?
mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...[/QUOTE]Takie jakieś skurcze w podbrzuszu mam. To nawet nie jest jak zwykły ból przed @., tylko ból połączony ze skirczem albo jakimś ściskiem czy naciąganiem w środku. Grrrr. Że tez objawy wskazujace na jedno bądź drugie nie mogą być jednoznaczne.
Ja tylko prywatnie , nie wyobrażam sobie isc do innego ginaTeż mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.
Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzieTeż mnie to zastanawiam. Jestem ciekawa czy u mnie z owulacja wszystko ok No ale ja poczekam, jak nic w ciągu najbliższych 3miesiecy nie wyjdzie,to Wyganiam mojego robić badania plemników,i ja pójdę dalej do lekarza,narazie do tego co byłam później zobaczę.
Teraz siedzę w przechodni z synem i widzę że prywatna wizyta u ginekologa 70zł, kurcze niby nie dużo,ale jak bym miała tych wizyt sporo to by się ładna sumka uzbierała za same prywatne wizyty. A wy dziewczyny prywatnie chodzicie czy na NFZ?
Ja bym nawet takie mdłości byla w stanie przetrwac jesli by to mialo oznaczac ciążę. Kurka moze to dlatego ze dzisiaj w drodze wyjątku kawę wypilam. Glupia sprawa bo jakies glupie zaparcia mam od paru dni a po kawie....no konczyc nie bede hehe tylko efektwm ubocznym sa mdlosci.A ja stawiam że test ciążowy u Ciebie będzie pozytywny
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A masz w pracy wykupiony pakiet prywatnej opieki medycznej u. Np Allianz czy czyms innym?Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzie
No i ja na NFZ i mam fajnego lekarza,ordynatorem jest w szpitalu, no zobaczę jak będzie później. Jak bym zaszła w ciążę to spokojnie bym u niego prowadziła ją.Ja właśnie nie wiem co robić, póki co idę z nfz, zobaczę jak będzie
Mnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.mnie też dalej brzuch boli, tak jak na @ a czasami ciągnie dziwnie po bokach, takie kłucie...od wczoraj raz na jakiś czas mam takie dziwne kłucie też tam na dole... piersi też bolą ,czasami same sutki a czasami tak dziwnie pieką mnie praktycznie całe ...
już chciałabym już wiedzieć na czym stoję i jak się sprawy mają[/QUOTE]Mnie od 17 dc czyli w zasadzie od 8 dni bolą i szczypią sutki czego wczesniej nie mialam. I taki scisk i rozpychanie w podbrzuszu.