V
Vel
Gość
A ja w pracy [emoji13]Ja to juz od czasów gimnazjum wolę zasypiac późno i wstawac późnomój M natopmiast na odwrót bo woli zasnac wczesniej i wstac wczesniej hehe
![]()
![]()
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja w pracy [emoji13]Ja to juz od czasów gimnazjum wolę zasypiac późno i wstawac późnomój M natopmiast na odwrót bo woli zasnac wczesniej i wstac wczesniej hehe
![]()
![]()
Mój M też poszedl na nockę, tak jakos mi się na czulosci od paru dni zbiera jak go widzę, dawno tak nie mialam zeby tak ciagle chciec sie tulic :-)A ja w pracy [emoji13]
...marzenia mają wielką moc...
Ja testuje jutroHej dziewczyny
Wieki mnie nie było ale pochłonęła mnie przeprowadzka. Powoli dom zaczyna przypominać dom a nie plac budowy hehe. Dzisiaj rozpakowalam ostatnie pudło jupiii
Teraz tylko trzeba milion rzeczy dokupić i będzie super .
Jak tam u was ? Nowe dzidziusie w drodze ?
Kari21 coś pisała?
U mnie niby dzisiaj drugi dzień @ się spóźnia ale testy negatywne. Wydaje mi się że owu się w tym cyklu przesunela i parę dni także się nie nastawiam. Jeszcze ze 3 4 dni i powinno być wiadomo na 100 % chyba że @ pojawi się lada moment?
Kto jeszcze na dniach testuje?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeeeeeeeeeeee superDziewczyny nie umiem wkleić tego zdjęcia. Ciemna masa ze mnieTylko tak umiem, mam nadzieję, że Wam wyskoczy
O 5 rano wstawałam by sikać bo nie mogłam spać!!
Zobacz media 718646
Dziekuje, jeszcze Ty nam zostalas fo zerkniecia=)@Jotka_Szczotka Jaka ładna buźka! [emoji847]
Nie mam żadych objawów.. Nic kompletnie. Piersi mam tak super miękkie, podbrzusza nie czuję. Normalnie jak bym w ciąży nie byłaPierwszy cykl starań tu z Wami na forum i udało się
![]()