reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kari pisala cos w tygodniu, ale chyba malo znaczacego. Napewno pisala. Coś ale za chny nie moge sobie przypomniec co.
A być może. Tyle bylo pisaniny ze moglo sie to przeoczyc. Ale z tego co pamietam to chciala z fprum zniknąć na jakis czas chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
A mnie brzuch boli jak ma @
Straciłam nadzieję... Choć śluz mleczny jest... Wymioty przeszły.
Testu nie robiłam bo się rozczaruje...
26dc
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A mnie brzuch boli jak ma @
Straciłam nadzieję... Choć śluz mleczny jest... Wymioty przeszły.
Testu nie robiłam bo się rozczaruje...

No coś Ty rób test, ja mam przeczucie, że to cionsza ;)

Termin na 9 lipca wychodzi :)

Aaaaaa! Jaki mam metlik w glowie ;) niby sie ciesze, ale mnie to przeraża :)

Mam tylko nadzieje, ze bedzie nas wiecej w lipcowkach. Musi! :-) czekam na wasze testy :*
Doskonale wiem co czujesz. ja jeszcze nic nie wiem czy się udało ale jak tylko myślę o tym to niby się cieszę ale większe jest póki co przerażenie całą sytuacją, tyle zmian, tyle osób trzeba poinformować :)
Ale nie martw się, będzie dobrze, musi być, dasz radę, stres szybko minie i pojawi się sama radość ;) Tak bardzo się cieszę, że Ci się udało :rolleyes:

No coś Ty rób test, ja mam przeczucie, że to cionsza ;)

Doskonale wiem co czujesz. ja jeszcze nic nie wiem czy się udało ale jak tylko myślę o tym to niby się cieszę ale większe jest póki co przerażenie całą sytuacją, tyle zmian, tyle osób trzeba poinformować :)
Ale nie martw się, będzie dobrze, musi być, dasz radę, stres szybko minie i pojawi się sama radość ;) Tak bardzo się cieszę, że Ci się udało :rolleyes:
Muszę go kupić także jak już to zrobię po południu test.

Jakaś jestem zrezygnowana... Ale może to zmiana nastroju bo ciąża. W sobotę ja po chodziłam to musiałam leżeć bo tak mnie brzuch bolał. Sikam co chwilę. Nie wiem ...

To na pewno cionsza, zobacz ile różnych objawów, dziwny byłby zbieg tylu okoliczności :)

reklama
Do góry