V
Vel
Gość
A ja w pracy [emoji13]Ja to juz od czasów gimnazjum wolę zasypiac późno i wstawac późno mój M natopmiast na odwrót bo woli zasnac wczesniej i wstac wczesniej hehe
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja w pracy [emoji13]Ja to juz od czasów gimnazjum wolę zasypiac późno i wstawac późno mój M natopmiast na odwrót bo woli zasnac wczesniej i wstac wczesniej hehe
Mój M też poszedl na nockę, tak jakos mi się na czulosci od paru dni zbiera jak go widzę, dawno tak nie mialam zeby tak ciagle chciec sie tulic :-)A ja w pracy [emoji13]
...marzenia mają wielką moc...
Ja testuje jutroHej dziewczyny
Wieki mnie nie było ale pochłonęła mnie przeprowadzka. Powoli dom zaczyna przypominać dom a nie plac budowy hehe. Dzisiaj rozpakowalam ostatnie pudło jupiii
Teraz tylko trzeba milion rzeczy dokupić i będzie super .
Jak tam u was ? Nowe dzidziusie w drodze ?
Kari21 coś pisała?
U mnie niby dzisiaj drugi dzień @ się spóźnia ale testy negatywne. Wydaje mi się że owu się w tym cyklu przesunela i parę dni także się nie nastawiam. Jeszcze ze 3 4 dni i powinno być wiadomo na 100 % chyba że @ pojawi się lada moment?
Kto jeszcze na dniach testuje?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeeeeeeeeeeee super Gratuluję cudna krecha. To teraz ja nie mogę dać d**y skoro miałyśmy razem chodzić w ciąży Mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo, bo objawów zero i też pierwszy cykl starań. Trzymaj jutro za mnie kciuki To kiedy masz termin wg kalendarza?Dziewczyny nie umiem wkleić tego zdjęcia. Ciemna masa ze mnie Tylko tak umiem, mam nadzieję, że Wam wyskoczy O 5 rano wstawałam by sikać bo nie mogłam spać!! Zobacz media 718646
Dziekuje, jeszcze Ty nam zostalas fo zerkniecia=)@Jotka_Szczotka Jaka ładna buźka! [emoji847]
Nie mam żadych objawów.. Nic kompletnie. Piersi mam tak super miękkie, podbrzusza nie czuję. Normalnie jak bym w ciąży nie była Pierwszy cykl starań tu z Wami na forum i udało się