reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to juz od czasów gimnazjum wolę zasypiac późno i wstawac późno:p mój M natopmiast na odwrót bo woli zasnac wczesniej i wstac wczesniej hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja w pracy [emoji13]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Hej dziewczyny
Wieki mnie nie było ale pochłonęła mnie przeprowadzka. Powoli dom zaczyna przypominać dom a nie plac budowy hehe. Dzisiaj rozpakowalam ostatnie pudło jupiii:)
Teraz tylko trzeba milion rzeczy dokupić i będzie super .

Jak tam u was ? Nowe dzidziusie w drodze ?

Kari21 coś pisała?

U mnie niby dzisiaj drugi dzień @ się spóźnia ale testy negatywne. Wydaje mi się że owu się w tym cyklu przesunela i parę dni także się nie nastawiam. Jeszcze ze 3 4 dni i powinno być wiadomo na 100 % chyba że @ pojawi się lada moment?
Kto jeszcze na dniach testuje?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Wieki mnie nie było ale pochłonęła mnie przeprowadzka. Powoli dom zaczyna przypominać dom a nie plac budowy hehe. Dzisiaj rozpakowalam ostatnie pudło jupiii:)
Teraz tylko trzeba milion rzeczy dokupić i będzie super .

Jak tam u was ? Nowe dzidziusie w drodze ?

Kari21 coś pisała?

U mnie niby dzisiaj drugi dzień @ się spóźnia ale testy negatywne. Wydaje mi się że owu się w tym cyklu przesunela i parę dni także się nie nastawiam. Jeszcze ze 3 4 dni i powinno być wiadomo na 100 % chyba że @ pojawi się lada moment?
Kto jeszcze na dniach testuje?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja testuje jutro :)
Melduję, że @ dalej nie ma a dziś 29 dc.

Dziewczyny nie umiem wkleić tego zdjęcia. Ciemna masa ze mnie ;) Tylko tak umiem, mam nadzieję, że Wam wyskoczy :) O 5 rano wstawałam by sikać bo nie mogłam spać!! :)Zobacz media 718646
Jeeeeeeeeeeee super :-D:-D:-D Gratuluję cudna krecha. To teraz ja nie mogę dać d**y skoro miałyśmy razem chodzić w ciąży :D Mam nadzieję, że u mnie będzie tak samo, bo objawów zero i też pierwszy cykl starań. Trzymaj jutro za mnie kciuki :D To kiedy masz termin wg kalendarza?

reklama
Nie mam żadych objawów.. Nic kompletnie. Piersi mam tak super miękkie, podbrzusza nie czuję. Normalnie jak bym w ciąży nie była ;) Pierwszy cykl starań tu z Wami na forum i udało się :)

Aaaa super:) gratki!

Melduję że u mnie 25 dc. Nic się nie dzieje, cisza, spokój, objawów brak. Oprócz ogólnego wk...urzenia. Ale to standard-poniedziałek, praca itp. Dobrze że ten tydzień jest z przerwa w środku...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry