reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz każda kobieta raz czy dwa razy w roku ma prawo mieć cykle bezowulacyjne, także jeszcze się tym nie przejmuj, idź za miesiąc i zobacz co się będzie działo, a jeśli chodzi o tą torbiel to co gin Ci zalecił? Ma Ci to usunąć czy na razie tylko obserwacja?
właśnie tak sobie wmawiam, że to normalne.. ale gdy sie tak bardzo chce.. a Tu jeszcze cykl bez ovu.. można sie załamać.. tym bardziej, że Moj kochany ma taka prace, że wykorzystujemy każdy dzien.. ah... Jeśli chodzi to torbiel to mówiła ze poki co tylko obserwacja... mam wizyte 8.11 .. zobaczymy co będzie..

reklama
właśnie tak sobie wmawiam, że to normalne.. ale gdy sie tak bardzo chce.. a Tu jeszcze cykl bez ovu.. można sie załamać.. tym bardziej, że Moj kochany ma taka prace, że wykorzystujemy każdy dzien.. ah... Jeśli chodzi to torbiel to mówiła ze poki co tylko obserwacja... mam wizyte 8.11 .. zobaczymy co będzie..
Nie można się poddawać ani załamywać bo to źle wpływa na wszystko, musisz czuć się dobrze przede wszystkim psychicznie żeby coś zaowocowało, wiem, ze to łatwo się mówi, ale akurat wiem co mówię bo u nas już 10 cykl i się nie poddaję, naprawię to co szwankuje i będę próbować dalej, także uszy do góry, będzie dobrze ale Ty sama musisz w to uwierzyć :)

U mnie w gronie znajomych ciagle słyszę, że ktoś za pierwszym razem złoty strzał aż nie chce się wierzyć :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie w gronie znajomych ciagle słyszę, że ktoś za pierwszym razem złoty strzał aż nie chce się wierzyć :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja sie staram juz 9 cykl i co uslyszę, że ktos trafil za pierwszym razem, doprowadza mnie to do kilkudniowego doła i zamkniecia sie w sobie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie można się poddawać ani załamywać bo to źle wpływa na wszystko, musisz czuć się dobrze przede wszystkim psychicznie żeby coś zaowocowało, wiem, ze to łatwo się mówi, ale akurat wiem co mówię bo u nas już 10 cykl i się nie poddaję, naprawię to co szwankuje i będę próbować dalej, także uszy do góry, będzie dobrze ale Ty sama musisz w to uwierzyć :)

Masz racje.. oj masz... tylko właśnie jak slysze, że któraś zaszła w ciąze "z przypadku" i wcale nie jest z tego zadowolona.. to po prostu az płakac mi sie chce.. ze Ci co nie chcą to tak szybko Im sie udaje... a jak u Ciebie ? też troszkę to trwa...

W pracy wczoraj zanim mnie grypka chwycila rozmawialam z dziewczyna, ktora stara sie ponad 6 lat. Są z mężem w trakcie procesu adopcyjnego bo na ciąże praktycznie zero szans mają gdyż ona ma endometriozę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Wlasnie tam myslalam ze 10 jest czulsze, w sumie to logiczne ;)

Kupilam dzis 3 testy I az mnie korci by jutro jeden zrobic ;) moze wytrzymam do poniedzialku. Kupilam tez wino... jak @ przyjdzie to przynajmniej to bede miec ma pocieszenie ;)

reklama
mam tak samo.. jakie to niesprawiedliwe ...
No tak, niektorzy po prostu dobrze trafia w 1cs a inne nie chcą dziecka i zachodzą, a potem usuwają albo na śmietnik. Nic no może za jakies kilka cykli zacznie mi byc to obojętne. Zobaczymy. Probuje sobie nic nie wmawiac bo jedną córkę juz mam., wprawdzie nieplanowaną ale tez dopiero w 8 cyklu zmajstrowaną.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry