reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Elodia nie załamuj się, @ jeszcze się nie zaczęła więc warto mieć nadzieję do końca, poza tym są osoby które dłużej się starają i się im nie udaje, chociażby ja. Nie możesz obwiniać siebie o niepowodzenia, ale warto jakoś zadziałać uważam, sprawdzić może hormony jak podpowiada Jotka albo wybrać się na monitoring cyklu. Ja np. poza tym, że mam umówione wizyty w najbliższym czasie do kilku lekarzy to idę też na monitoring cyklu. Póki co głowa do góry i czekaj na rozwój wydarzeń, jakby nie było - będzie dobrze, jesteśmy z Tobą :)

reklama
@zaczarowanaKicia Tobie też się uda, myślę, że ten monitoring cyklu to dobry pomysł, sama się na to wybieram, chcę sprawdzić czy aby na pewno tam wszystko działa prawidłowo
Mamy takie samo podejście mam tyle dobrze że mój ginekolog len prywatnie prowadZi praktykę jeszcze na nfz w wszystkie badania może mi na książeczkę zlecić

Cześć dziewczyny! Rzadko sie udzielam ale czytam regularnie. U mnie 20dc i czekam... Mam pytanie: czy wasi partnerzy robili sobie jakieś badania? Może to nie po waszej stronie leży problem. Mój M też sie jeszcze nie badał. Podczas wizyty gin zasugerowała że jesli przez 9mcy się nie uda mimo moich dobrych wyników to trzeba przemyśleć tę kwestię. M powiedział że nie ma problemu i jeśli są zalecenia to zrobi badanie. A jak z tym u Was?

A robilas prolaktyne, inne hormony???
Nie.ale mamw planach za miesiac jesli sie nie uda pójść do innego gina niż ta moja bo ona uparcie sie trzyma ze musimy sie starac rok a ja do lutego na badania czekac nie zamierzam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Elodia nie załamuj się, @ jeszcze się nie zaczęła więc warto mieć nadzieję do końca, poza tym są osoby które dłużej się starają i się im nie udaje, chociażby ja. Nie możesz obwiniać siebie o niepowodzenia, ale warto jakoś zadziałać uważam, sprawdzić może hormony jak podpowiada Jotka albo wybrać się na monitoring cyklu. Ja np. poza tym, że mam umówione wizyty w najbliższym czasie do kilku lekarzy to idę też na monitoring cyklu. Póki co głowa do góry i czekaj na rozwój wydarzeń, jakby nie było - będzie dobrze, jesteśmy z Tobą :)
Jedynie jakos pisanie tutaj mi w trudnych chwilach pomaga bo M nie zawsze rozumie moj zly nastroj jak @ przychodzi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bardzo mi przykro Elodia.
Co to sie dzis dzieje...dramat
Czlowiek przedswiadczony ze od tak mozna zajsc . stosunek i bach a tu takie hece mimo dobrego zdrowia ehhh
Musi sie udac..porobisz badania i Maz tez i bedzie dobrze!
Ja dzis pol dnia wolnego mam bo teraz mloda wymiotuje..kolej na niA eh

Zaczarowana ty dajesz sile swoja wytrwaloscia i wiem ze napewno byly chwile zalamania ale mimo wszystko starasz sie walczyc. Trzymam kciuki by Ci sie w koncu udalo..z blizniakami najlepiej!

A i ja robie watrobke drobiowa uwielbiam

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Jedyny plus to taki,że cykl mi sie ładnie wyrownuje do 28 rwgularnych dni juz 3 cykl z rzedu. Mam juz takie plamienia ze @ najpozniej wieczorem sie rozkreci tak że ten.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry