zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
To może powtórz ja po 1 w odstępie 2 dni robi się drugą tak dla pewnościW poniedziałek była robiona beta.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może powtórz ja po 1 w odstępie 2 dni robi się drugą tak dla pewnościW poniedziałek była robiona beta.
Jotka, u mnie też @ się zadomowiła. Też wcinam bromergon - wiem na czym stoisz. Ja biorę go już prawie pol roku. Teraz 0.5x1 i prolaktyna w normie (chociaż początki były trudne - zawroty głowy itd). Umawiamy się na następny cyklU mnie czerwona smuga=) wiec zaczynamy od nowa.. dzis pierwsza dawka bromergonu.. sprobujemy z bromem. Moze pomoze =)
Niestety tak... Trzeba zaczynać od najmniejszej dawki i stopniowo ją zwiększać. Ja zaczynałam od 0.5 tabl. żeby się przyzwyczaić, później 1 żeby obniżyć poziom prolaktyny a teraz znowu 0.5 zeby utrzymać ją na dobrym poziomie. Skutki na poczatku to ból głowy, zawroty itp. Ja miałam też krwawienie z nosa i zatkany nos (chyba zwiększenie ukrwienia śluzówki). Teraz czuję się dużo lepiej niż wtedy gdy miałam za wysoką prl. Najgorzej było przed okresem - miałam straszny pmsCzytałam że bromek powoduje mocnw skutki uboczne, to prawda?
![]()
![]()
Powtorz testWitajcie wtorkowo popoludniowo. U mnie miala byc dzisiaj @ ale narazie jeh brak .test robiony 4 dni temu negatyw. Do tego wszystkiego jeszcze jakies przeziebienie. Mozna zwariowac normalnie
Witam nowe dziewczyny razem zawsze razniej.
Gratuluje tym ktorym sie juz udalo.
rozumiem! bedzie wszysto dobrze, jak ty bedziesz szczesliwa to i dziecko, nie boj sie.
i takie moje nie przejmowanie sie jak zrobienie dzis testu w 19 dc.... no idiotka ze mnie. Ale wiecie co? zobaczylam cien kreski... oczywiscie mysle ze to moje urojenia dla pewnsci mezowi powiedzialam. ale on nie widzial kreski na teście przy pierwszym dziecku a byla wyrazna;P
Śmiało dzis jeszcze a jutro poprawka!Hej. Dostalam dzis zastrzyk na pekniecie pecherzyka i mielismy dzis wspolzyc i podczas wspolzycia cos mnie bolalo takze maz wiekszosc spermy zostawil na zewnatrz...myslicie ze jest sens powtorzyc dzis tylko odczekac kilka godzin? Nie chce zeby ten zastrzyk byl robiony na marne..a tak zawsze nadzieja jest.
A tescik kiedy? /Ja czekam na @ .. Bez dolegliwości od wczoraj! Wariactwo
I wczoraj Maz sie Do Mnie dorwal i czułam się jakby to byl pierwszy stosunek po porodzie hahaha pyton wciskajacy sie przez dziurkę od klucza haha
Czulam jakby obtarcia po...ehh dramat
Brzucho nadete i czekam
Dziadoskie tabletki wrrr
Edzia.. Mi pozytyw wyszedł prawie 2 tygodnie po spoznionej @. W dodatku 5 minut później. Ja bym na twoim miejscu w piątek powtórzyła bete.No 9 dni spóźnienia już jest. I nie wiem co dalej mam robić.
Edzia.. Mi pozytyw wyszedł prawie 2 tygodnie po spoznionej @. W dodatku 5 minut później. Ja bym na twoim miejscu w piątek powtórzyła bete.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom