reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

MEwa boli mniej, teraz w sumie glownie z lewej strony i promieniuje do pachwiny wiec juz oczywiscie w glowie mam ciaze pozamaciczna ale nic nie przeskocze, musze czekac na wizyte u ginekologa, jeszcze moze byc za wczesnie zeby cos zobaczyc tak ze czekam i staram sie nie zwariowac. Ale taki ogolny bol oslabl i obchodze sie bez nospy, czasem zaboli, najbardziej czuje po nocy klucie i gorac w dole brzucha ale wraz z dniem dosyc sie rozchodzi. Mniej czuje jak chodze wiec moze to wiezadla lub cos podobnego. Bola piersi i mdli okropnie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To twoje pierwsze dziecko? Ja jakos w 7 tygodniu miałam takie ciagniecia do pachwin ze ho ho wszystko wporzadku to normalne!!!!! zadna pozamaciczna. koniec wkrecania nie zastanawiaj sie nad objawami. poza tym kazda ciąza inna , moja była do 3 miesiaca okropna pozniej od 3 do 7 zarąbista czulam sie mega, sexi , kobieca fizycznie super! a od 7 do 9 o losie.... nie mowie;P koszmar. bolalo mnie wszystko.

Przy porodzie mialam takie miejsce na wzgorku łonowym ze jak przycisnelam to nie rypało az tak i nigdy wiecej tego bolu nie czulam az do wczoraj! dziewczyny ja czuje ze to juz jak to nie ten miesiac to ja zaprzestaje starania na amen bo mnie do fromborka na leczenie wyślą
:p 19 dc..... jeszcze 9

reklama
moj mąż ma za miesiac urodziny robimy mu impreze niespodzianke o ktorej wie ;P hehehe i tak myslalam zeby przetrzymac go w niewiedzy jak jednak sie okaze ze jestem i na urodziny mu zrobić niespodzianke

Aantalea ciaza to juz 6 ale 3 poronienia za mna wiec psychike mam juz koslawa z lekka. Musze chyba czyms mocno zajac glowe zeby nie oszalec, to jest jak przy staraniach... czlowiek nie chce myslec a mimo wszystko mysli :/

Aantalea ciaza to juz 6 ale 3 poronienia za mna wiec psychike mam juz koslawa z lekka. Musze chyba czyms mocno zajac glowe zeby nie oszalec, to jest jak przy staraniach... czlowiek nie chce myslec a mimo wszystko mysli :/

rozumiem! bedzie wszysto dobrze, jak ty bedziesz szczesliwa to i dziecko, nie boj sie.

i takie moje nie przejmowanie sie jak zrobienie dzis testu w 19 dc.... no idiotka ze mnie. Ale wiecie co? zobaczylam cien kreski... oczywiscie mysle ze to moje urojenia dla pewnsci mezowi powiedzialam. ale on nie widzial kreski na teście przy pierwszym dziecku a byla wyrazna;P

witam wszystkie staraczki. Chcę przyłączyć się do Was, jeśli można :)
Coś o mnie:
Po dwóch cyklach myślałam,że już zaskoczyło a zaskoczyła mnie ale @. Nie używałam testów owulacyjnych jak do tej pory, ale planuje kupić. Jakieś polecacie?
Jestem już mamą trzyletniej rozrabiary i bardzo chciałabym żeby miała rodzeńswto :) oby sie udało... w pierwszej ciąży nie miałam żadnych problemów z zajściem. Udało się za pierwszym razem. No i teraz szukam jak głupia przyczyny,..może fakrtycznie testy są pomocne. Pytałam gina ale w sumie to mi nic nie odpowiedział. :D

Kari myślę o Tobie ciągle! I trzymam mocno kciuki! Będzie dobrze!
Przeziębienia to chyba każdą z nas zlapaly... polecam imbir! Ponoć zapobiega poronieniom a i na choroby super;)
No i odliczanie pelne nadziei... 7 dni do @...

Hej. Dostalam dzis zastrzyk na pekniecie pecherzyka i mielismy dzis wspolzyc i podczas wspolzycia cos mnie bolalo takze maz wiekszosc spermy zostawil na zewnatrz...myslicie ze jest sens powtorzyc dzis tylko odczekac kilka godzin? Nie chce zeby ten zastrzyk byl robiony na marne..a tak zawsze nadzieja jest.

reklama
Do góry