MEwa boli mniej, teraz w sumie glownie z lewej strony i promieniuje do pachwiny wiec juz oczywiscie w glowie mam ciaze pozamaciczna ale nic nie przeskocze, musze czekac na wizyte u ginekologa, jeszcze moze byc za wczesnie zeby cos zobaczyc tak ze czekam i staram sie nie zwariowac. Ale taki ogolny bol oslabl i obchodze sie bez nospy, czasem zaboli, najbardziej czuje po nocy klucie i gorac w dole brzucha ale wraz z dniem dosyc sie rozchodzi. Mniej czuje jak chodze wiec moze to wiezadla lub cos podobnego. Bola piersi i mdli okropnie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To twoje pierwsze dziecko? Ja jakos w 7 tygodniu miałam takie ciagniecia do pachwin ze ho ho wszystko wporzadku to normalne!!!!! zadna pozamaciczna. koniec wkrecania nie zastanawiaj sie nad objawami. poza tym kazda ciąza inna , moja była do 3 miesiaca okropna pozniej od 3 do 7 zarąbista czulam sie mega, sexi , kobieca fizycznie super! a od 7 do 9 o losie.... nie mowie;P koszmar. bolalo mnie wszystko.
Przy porodzie mialam takie miejsce na wzgorku łonowym ze jak przycisnelam to nie rypało az tak i nigdy wiecej tego bolu nie czulam az do wczoraj! dziewczyny ja czuje ze to juz jak to nie ten miesiac to ja zaprzestaje starania na amen bo mnie do fromborka na leczenie wyślą
19 dc..... jeszcze 9