reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka :) udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje oby tak dalej trzymam kciuki

reklama
U mnie spóźnienie 7 dni testy negatywne.... Pierwszy dzień szkoły za mna:cool2:
Ja w czerwcu tak mialam. 8 dni po czasie mi @ wredna przylazła. A jakies objawy okresowe masz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kari będzie dobrze. Może właśnie ten brak objawów to dobry znak tym razem :)

Onaonaona ja przestalam testy owu stosować jakieś 3 miesiące temu. Owszem chcąc nie chcąc wiem mniej więcej kiedy mam owu. Ja z tych co czują to dość intensywnie. Dlatego u mnie gorzej nie myśleć aczkolwiek staram się jak mogę:)

Elodia widzę idziemy podobnie. U mnie 7 cykl. A @ ma być coś koło 5. Ciotka też już wyjechała i przytulanki zaliczone hehe. Wy też wykorzystajcie weekend.

Witaj Aneta. Trzymam kciuki żeby tym razem @ opuściła cie na dłużej.

@Paraplu co u ciebie? Jak tam chłopaki? Coś zamilklas ostatnio. Mam nadzieję że wszystko ok u was :)

Jotka ty to chyba masz najlepsze podejście z nas wszystkich :) tak trzymaj .

U nas też nikt nie wie o staraniach. Czasem się pojawiają pytania kiedy drugie ale cały czas mówimy że kiedyś.
Ja mam ostatni dzień wolności. Od poniedziałku wracam do pracy. Ciekawe jak moje dziecię przeżyję 7 godzin w przedszkolu [emoji33]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari będzie dobrze. Może właśnie ten brak objawów to dobry znak tym razem :)

Onaonaona ja przestalam testy owu stosować jakieś 3 miesiące temu. Owszem chcąc nie chcąc wiem mniej więcej kiedy mam owu. Ja z tych co czują to dość intensywnie. Dlatego u mnie gorzej nie myśleć aczkolwiek staram się jak mogę:)

Elodia widzę idziemy podobnie. U mnie 7 cykl. A @ ma być coś koło 5. Ciotka też już wyjechała i przytulanki zaliczone hehe. Wy też wykorzystajcie weekend.

Witaj Aneta. Trzymam kciuki żeby tym razem @ opuściła cie na dłużej.

@Paraplu co u ciebie? Jak tam chłopaki? Coś zamilklas ostatnio. Mam nadzieję że wszystko ok u was :)

Jotka ty to chyba masz najlepsze podejście z nas wszystkich :) tak trzymaj .

U nas też nikt nie wie o staraniach. Czasem się pojawiają pytania kiedy drugie ale cały czas mówimy że kiedyś.
Ja mam ostatni dzień wolności. Od poniedziałku wracam do pracy. Ciekawe jak moje dziecię przeżyję 7 godzin w przedszkolu [emoji33]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wie tylko moja mama.

Ja powiedziałam dosłownie trzem osobom ! I przynajmniej mam się komu wygadac;) A pytania typu" kiedy dZidziuś? Czyzby już w drodze? " doprowadzają mnie do szału! I te kłamstwa że jeszcze nie, jeszcze chcemy pozyc w samotności... to wszystko jest cięższe niż myślałam...

A jak u Was? Też macie takie odczucia? Czy to ja już swiruje?

U nas nie wie nikt. Dlatego siedze na tym forum i grupie na fb :) zeby znalezc wsparcie, wygadac sie... tak to pewnie bym zwariowala sama ze soba. A tak zawsze znajdzie sie ktos kto zrozumie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

U mnie znajomi wiedza ze rozmyslamy nad 3 ale co kiedy to nie
A rodzinka w Pl dowie sie jak bede miec brzuch widoczny ..pewnie przez facebooka hahahahaha no coZ
Maz polecial do Pl pozalatwiac sprawy a ja z dziecmi sama do wtorku.slonce swieci!!! Obiad zrobiony...rosolek..ciasto sie piecze z serem i do kina lecimy a przed tym na miasto bo o 13 otwieraja sklepy..
cos mi sie nie chce cwiczyc..to ciagniecie mnie irytowalo strasznie ostatnio
Dzis mam uczucie ciezaru w brzuchu i plynie ze Mnie... Juz myslalam ze to okres masakra
Jutro testuje ale sek w tym ze nie przyszly mi te czulsze testy a mam ta 25 tylko hmm.
Dzis zrobilam ten owulacyjny i lekko jasniejsza wyszla ta kreska testowa po minucie ale czy to cos znaczy dowiem sie moze jutro albo pojutrze

Ostatnia edycja:
Do góry