reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej :)
mEwa mi sie nie chce poniedzialku, znowu wstawanie o 7... ogarnianie chlopcow i zaprowadzanie do szkoly. Dobrze ze do pracy nie musze wiec wroce do domu i sie powygrzewam pod kocem.

Wy tu o godzeniu sie [emoji23] moje libido juz od lat siega zera wiec po klutni to preferuje spanie na kanapie :) moje oczywiscie bo moja cudna kanapa jest 100 razy wygodniejsza od lozka w sypialni.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas tak zimno jest, spoldzielnia nie chce wlaczyc ogrzewania bo S zon od 15października dopiero.. jeszcze deszcz leje.... spimy dzis we czwórkę bo zamarźniemy inaczej. Dramat.

oh Kari...
moje libido ..jest za wysokie dla mojego M eh jest kochany i stara sie mnie zadowolic
lubi jak go odpycham po klotni, to go podnieca ,cwaniak he wiec wiele razy tez mnie nakrecil ale czasem to nie takie latwe kiedy sie we mnie gotuje:p
kocham jednak gdy do Mnie mowi slodko po danej klotni...i obiecuje i obiecuje:p

Jotka tez odczuwalam brzuszek.. teraz juz mniej

wiem ze PL pada , MEZU dzwonil i mowi ze juz ciemno a ja do niego ze syn twoj myje auto moje a on.. w tej ciemnicy... w jakiej ciemnicy u nas jasno jest...

Jotka u nas na szczescie sama pstrykam ogrzewanie i juz od tygodnia chodzi nastawione na 23 stopnie bo ja jestem cieplolubna a angielska jesien sie rozgoscila na dobre :(

Onaonaona to u nas na odwrot. Moj maz to by chcial jak krolik co chwile a mi wystarczy raz na... miesiac [emoji23] ot tak zeby sobie dac szanse na ciaze. A jak nie musze to tak z pol roku moze by minelo zanim by mnie cos ruszylo. Ja lubie spac, szkoda mi marnowac wieczoru, nocy czy poranku na takie "zabawy" kiedy moge slodko pospac. No i kalorii mi szkoda. Tak ze maz szczesliwy ze staran bo choc tyle wiedzial ze choc kilka razy w miesiacu cos bedzie [emoji23] inaczej to marny jego los. Ale kocha i znosi to jakos

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć. Jak Wam mija końcówka weekendu? Mnie cos2rozkłada chyba. Poza tym czuję się już trochę przedokresowo :( ehhh
Mnie rozlozylo.myslalam zw tylko przrziebienie wiec ide do lekary dzisiaj. Tylko z pracy sie zwolnie bo czuje sie xcoraz gorzej.wole tow. Domu wylezec.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam, w tym smutnym, szarym i mokrym pobiedzialku. Bleee... chociaż jak maly grzejnik leżał miedzy nami to cieplutko bylo i sie wyspalam nawet.

Teraz leza z ojcem w łóżku i slysze jak grzejnik spiewa... mmmm.. cudowne=) odrazu ten drzydki dzien staje sie lepszy!

Witajcie dziewczyny w ten leniwy poniedziałek :) Kari gratulacje :D Ja to najchętniej poszłabym spać a tu trzeba siedzieć w robocie do 16 :frown:

reklama
Do góry