Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wychodze z założenia ze jak ktoś chce to ma pod gore.. A jak ktoś nie chce to wpadki.. :/ niesprawiedliweO jeny jak mnie bola piersi przy miesiaczce.. o matkooooo .. sama sie dotknac nie mogę. Bardziej niz w o erwszej ciazy... to ja nawet ewentualnych oznak ciazy nie rozpoznam. Ale kicha =D
Czemu to tak latwo sie w te ciaze nie zachodzi.
No wlasnie.. to ja od tej chwili mysle ze bardzo nie chcę! Ale to bardzo.. moze zadziała.
No faktycznie jak ktos chce to wychodzi jedna wielka lipa! Ja w tymmiesiącu byłam prawie pewna ze sie uda, bo co moze być nie tak? przeciez trafilismy w te dni, dziecko juz mamy wiec wszystko działa, dzis 26 dzien cyklu ten powinien być 28 a dzis juz lekkie plamienia. wkurzyłam sie naprawde czuje sie zawiedziona oszukana przez zycie i pochlonełam z tej rozpaczy 1,5 czekolady. !!!! wrrrr na testy to ja juz wydałam chyba z 30 funtów bo taka pewna byłam :/