reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej

Kurcze ale naskrobalyscie

Ja jestem z Irlandi Polnocnej i jakos od poczatku bylo mi tu dobrze... jak tu zawitalismy w 2007 to maly mial rok... maz tylko pracował.. Wybudowalismy dom w pl ..pomieszkalismy w nim 3 lata i powrociliamy znow. Dom sprzedany.. Kasa trzymana dla dzieci a posiadlosc i tak bedziemy miec po moich rodzicach wiec przyleciec zawsze bedzie gdzie, Kupilismy tu dom i konczymy go sami wykanczac..np. Cala lazienke sami ... Nowe plytki. Hydraulika itd. Takie nam wyceny dawali za robocizne ze ...masakra..( naogladalam sie nowych lazienek;) wiec zakasalismy rekawy z mezulem i do dziela a ze mialam tate budowlanca to wiedzialam co z czym sie je i zrobione jest tak jak chce:-p/// zawsze mowilam ze jak Wreszcie Osiadziemy to sie postaramy o 3 no i nadszedł ten czas ale czlek jeszcze by prZedłużal bo to bo tamtooo nieprawdaz:no: ach ta kasa

co do wytrysku..chodzi o wytrysk moczowy w czasie orgazmu?
no takie cos istnieje , to wiem napewno :-D
i fakt nieswiadomie sama pomyslalam o tym ze orgazm moze pomoc w zaffasolkowaniu..doslownie wczoraj o tym pomyslalam hehe

KONWALIJKA nie pisalam ze ide do gin :rolleyes:

Asia slyszalam ze testy owulacyjne wykrywaja ciaze;)
i cykl zawsze moze sie przesunac... a o tym dowiadujemy sie wtedy gdy spoznia sie nam @ hmm

jestem po okresie i strasznie mnie kluja piersi.. zaraz je wyrwe...co jest ehh

SABINKA bardzo mi przykro;((( ale pamietaj..nowy dzien to nowe szanse , nic straconego!
Sorki juz poprawilam zle poczytalam:-\

Uff=) juz mi lepiej. =D

Bylam dzis u mojej dr endokrynolog. Mam nadal brac bromergon no chyba uda mi sie zajsc w ciaze to. Mam odstawic. Hmmm... super. Wazne ze wykluczony zostal guz w glowie. Sama sie ucieszyla. =) teraz musze sie nanie powaznie wziasc za siebieto bo zaraz nie bede mogla sie na łóżku sama obrócić =D

Pozytywny test owulacyjny w 25 dniu cyklu... jak to możliwe?

Mam cykle 36 dniowe. Wcześniej testy wychodziły ledwo z cieniem a dzis zrobiłam jeden bo mi został i o. Możliwa jest owu aż tak pozno?
1504194871-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest możliwa owu w 25dc... ja zaszlam z owu w 22dc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Halo halo pamięta mnie tu ktoś jeszcze?[emoji2]
Widzę dużo nowych dziewczyn. Witam witam[emoji2] i zabieram się za lekturę kilkumiesięczną[emoji3]

Napisane na N958St w aplikacji Forum BabyBoom

@Niusia21 witaj. Napisz coś o sobie[emoji2]

Miło Cię znowu widzieć [emoji4]co u Ciebie ? Jeśli chodzi o staraczki to "nasze" są na forum zamkniętym, wiec tu duża większość nowych.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry