No niestety ja w poprzedniej ciąży miałam tak jak by Plamienie.. I dziewczyny mi pisały ze mogło byc zagniezdzenie. I tak właśnie było.
Jesteś z UK? Czy irl północna?
jestez z uk koło birmingham
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety ja w poprzedniej ciąży miałam tak jak by Plamienie.. I dziewczyny mi pisały ze mogło byc zagniezdzenie. I tak właśnie było.
Jesteś z UK? Czy irl północna?
,
,,Poznaj 3 fakty świadczące o tym, że kobiecy orgazm pomaga zajść w ciążę
Dziewczyny tak siedze i czytam artykuly na temat naturalnych wspomagan w zajście w ciążę. Zwracacie uwagę na takie rzeczy?
- Skurcze w obrębie macicy i pochwy, które występują podczas szczytowania popychają plemniki w kierunku komórki jajowej.
- Występujące podczas orgazmów skurcze macicy obniżają nieco szyjkę i pozwalają jej „zassać” znacznie więcej nasienia.
- Kobieca rozkosz powoduje także obniżenie kwaśnego, niesprzyjającego plemnikom odczynu pochwy, tworząc dla nich bardziej przyjazne środowisko."
Nie moge nic znaleźć na temat kobiecego wytrysku a wplywu na zajscie w ciaze. Bo ogolnie orgazm jest postrzegany roznie wiekszosc kobiet uwaza zenarzeczonym ma orgazm, ale go nie ma naprawde.
..) (
(_(_) proszę
Hej
Kurcze ale naskrobalyscie
Ja jestem z Irlandi Polnocnej i jakos od poczatku bylo mi tu dobrze... jak tu zawitalismy w 2007 to maly mial rok... maz tylko pracował.. Wybudowalismy dom w pl ..pomieszkalismy w nim 3 lata i powrociliamy znow. Dom sprzedany.. Kasa trzymana dla dzieci a posiadlosc i tak bedziemy miec po moich rodzicach wiec przyleciec zawsze bedzie gdzie, Kupilismy tu dom i konczymy go sami wykanczac..np. Cala lazienke sami ... Nowe plytki. Hydraulika itd. Takie nam wyceny dawali za robocizne ze ...masakra..( naogladalam sie nowych lazienek wiec zakasalismy rekawy z mezulem i do dziela a ze mialam tate budowlanca to wiedzialam co z czym sie je i zrobione jest tak jak chce/// zawsze mowilam ze jak Wreszcie Osiadziemy to sie postaramy o 3 no i nadszedł ten czas ale czlek jeszcze by prZedłużal bo to bo tamtooo nieprawdaz ach ta kasa
co do wytrysku..chodzi o wytrysk moczowy w czasie orgazmu?
no takie cos istnieje , to wiem napewno
i fakt nieswiadomie sama pomyslalam o tym ze orgazm moze pomoc w zaffasolkowaniu..doslownie wczoraj o tym pomyslalam hehe
KONWALIJKA nie pisalam ze ide do gin
Asia slyszalam ze testy owulacyjne wykrywaja ciaze
i cykl zawsze moze sie przesunac... a o tym dowiadujemy sie wtedy gdy spoznia sie nam @ hmm
jestem po okresie i strasznie mnie kluja piersi.. zaraz je wyrwe...co jest ehh
SABINKA bardzo mi przykro;((( ale pamietaj..nowy dzien to nowe szanse , nic straconego!