reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Beny wiec wszystko mozliwe jesli to dopiero 14 dni od zaplodnienia. Trzymam kciuki za 2 kreski
Mnie w tej ciazy z zeszlego miesiaca bolaly piersi bardzo dziwnie od kilku dni po zaplodnieniu przez cale kolejne 2 tygodnie kiedy zrobilam pozytywny test az do kilku dni po poronieniu. Bol przypominal ten jaki sie czuje podczas karmienia piersia, przed okresem boli mnie troche inaczej.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie w tej ciazy z zeszlego miesiaca bolaly piersi bardzo dziwnie od kilku dni po zaplodnieniu przez cale kolejne 2 tygodnie kiedy zrobilam pozytywny test az do kilku dni po poronieniu. Bol przypominal ten jaki sie czuje podczas karmienia piersia, przed okresem boli mnie troche inaczej.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
Fanka BB :)
O jeny jak mnie bola piersi przy miesiaczce.. o matkooooo .. sama sie dotknac nie mogę. Bardziej niz w o erwszej ciazy... to ja nawet ewentualnych oznak ciazy nie rozpoznam. Ale kicha =D
Czemu to tak latwo sie w te ciaze nie zachodzi.
Mnie zawsze Bertha motywował a.. Póki nie ma @ jest nadzieja.
U mnie nadal cisza. Z kolejnym testem czekam do przyszłego tygodnia. A jak znowu bedzie taki dziwny to jade od razu do szpitala na EPU (early pregnany unit) . Zeby sprawdzili co sie dzieje. W Irlandii do 12 tyg. Nie uznają ciąży. I zazwyczaj nie ratują jeśli cos sie dzieje. Chyba ze ktoś ma juz historie poronna jak ja.
Ania my od 10 lat tez sie nie zabezpieczamy. I nic. Omijalismy tylko owulację przed konkretnymi starania mi.
U mnie nadal cisza. Z kolejnym testem czekam do przyszłego tygodnia. A jak znowu bedzie taki dziwny to jade od razu do szpitala na EPU (early pregnany unit) . Zeby sprawdzili co sie dzieje. W Irlandii do 12 tyg. Nie uznają ciąży. I zazwyczaj nie ratują jeśli cos sie dzieje. Chyba ze ktoś ma juz historie poronna jak ja.
Ania my od 10 lat tez sie nie zabezpieczamy. I nic. Omijalismy tylko owulację przed konkretnymi starania mi.
Ja wychodze z założenia ze jak ktoś chce to ma pod gore.. A jak ktoś nie chce to wpadki.. :/ niesprawiedliweO jeny jak mnie bola piersi przy miesiaczce.. o matkooooo .. sama sie dotknac nie mogę. Bardziej niz w o erwszej ciazy... to ja nawet ewentualnych oznak ciazy nie rozpoznam. Ale kicha =D
Jotka_
No wlasnie.. to ja od tej chwili mysle ze bardzo nie chcę! Ale to bardzo.. moze zadziała.
No wlasnie.. to ja od tej chwili mysle ze bardzo nie chcę! Ale to bardzo.. moze zadziała.
heheh to ja się przyłączam
ps.
za pierwszym razem spodziewałam się problemów z zajściem w ciążę -> poszło migiem w 1 wszym cyklu starań... a teraz... hm..problemy
No faktycznie jak ktos chce to wychodzi jedna wielka lipa! Ja w tymmiesiącu byłam prawie pewna ze sie uda, bo co moze być nie tak? przeciez trafilismy w te dni, dziecko juz mamy wiec wszystko działa, dzis 26 dzien cyklu ten powinien być 28 a dzis juz lekkie plamienia. wkurzyłam sie naprawde czuje sie zawiedziona oszukana przez zycie i pochlonełam z tej rozpaczy 1,5 czekolady. !!!! wrrrr na testy to ja juz wydałam chyba z 30 funtów bo taka pewna byłam :/
No faktycznie jak ktos chce to wychodzi jedna wielka lipa! Ja w tymmiesiącu byłam prawie pewna ze sie uda, bo co moze być nie tak? przeciez trafilismy w te dni, dziecko juz mamy wiec wszystko działa, dzis 26 dzien cyklu ten powinien być 28 a dzis juz lekkie plamienia. wkurzyłam sie naprawde czuje sie zawiedziona oszukana przez zycie i pochlonełam z tej rozpaczy 1,5 czekolady. !!!! wrrrr na testy to ja juz wydałam chyba z 30 funtów bo taka pewna byłam :/
No niestety ja w poprzedniej ciąży miałam tak jak by Plamienie.. I dziewczyny mi pisały ze mogło byc zagniezdzenie. I tak właśnie było.
Jesteś z UK? Czy irl północna?
reklama
Jotka_
,
,,Poznaj 3 fakty świadczące o tym, że kobiecy orgazm pomaga zajść w ciążę
Nie moge nic znaleźć na temat kobiecego wytrysku a wplywu na zajscie w ciaze. Bo ogolnie orgazm jest postrzegany roznie wiekszosc kobiet uwaza zenarzeczonym ma orgazm, ale go nie ma naprawde.
,,Poznaj 3 fakty świadczące o tym, że kobiecy orgazm pomaga zajść w ciążę
- Skurcze w obrębie macicy i pochwy, które występują podczas szczytowania popychają plemniki w kierunku komórki jajowej.
- Występujące podczas orgazmów skurcze macicy obniżają nieco szyjkę i pozwalają jej „zassać” znacznie więcej nasienia.
- Kobieca rozkosz powoduje także obniżenie kwaśnego, niesprzyjającego plemnikom odczynu pochwy, tworząc dla nich bardziej przyjazne środowisko."
Nie moge nic znaleźć na temat kobiecego wytrysku a wplywu na zajscie w ciaze. Bo ogolnie orgazm jest postrzegany roznie wiekszosc kobiet uwaza zenarzeczonym ma orgazm, ale go nie ma naprawde.