reklama
Spark
Fanka BB :)
Odpisalam :*Hope żadna tajemnica. Nie biorę żadnych leków ani w żaden sposób sie nie wspomagam poza żelazem i witaminami. Dla mnie ciąża to byl cud. Po komplikacji po operacji w wieku 17 lat miałam duo komplikacji. Mam pełno zrostów. Lekarze powiedzieli ze dziecko im szybciej tym lepiej. Urodził sie Fabi. Potem nigdy sie nie zabezpieczalismy. Unikalismy tylko owulacji. Mieliśmy 3 podejścia do stan. 2 razy odpuszczalismy. Za 3 razem udało się w 3iesiacu. Ale w 9 tyg (lipiec 2016) poronilam. Od września staranka ale nic. Konsultowałam się z lekarzami ale najlepiej było by usunąć zrosty ale w moim przypadku są 3 opcje. Albo bedzie lepiej albo nic sie nie zmieni albo bedzie duzo gorzej. Wiec sie nie decyduje. Mamy 3 dzieci. Wiec wychodzi my z założenia ze co ma być to bedzie.
@Spark kochana!!!! Wysylam priva
Kochana a słyszałaś o bodajże plastrach na zrosty? Niektóre staraczki są bardziej obeznane w tym temacie... ponoć niektórym całkiem dobrze pomagają, i operacji nie trzeba!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Elodia
Basia Gratulacje!!!!!!!
Elodia a moje się doczekać nie moga i odliczaja
No to moja dzisiaj próbowała mnie zrobić w konia że niby ręka ją boli, ba, nawet w bandaż ją owinęla ale jej to przejdzie jak już szkola na poważne się rozkręci.
Emsi*
To przekaz powodzenia naszym kochanym staraczkom [emoji4]
U mnie 30tc i od jakiegoś tygodnia już ciężko, jakieś dolegliwości i oczywiście stres z tym związany ... jeszcze trochę trzeba wytrzymać [emoji6]a który tc już u Ciebie ? Mamy już jakieś dzieciaczki staraczkowe? [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
U mnie 35 i mam już naprawdę dość kręgosłup wysiada i ogólne zmęczenie...To przekaz powodzenia naszym kochanym staraczkom [emoji4]
U mnie 30tc i od jakiegoś tygodnia już ciężko, jakieś dolegliwości i oczywiście stres z tym związany ... jeszcze trochę trzeba wytrzymać [emoji6]a który tc już u Ciebie ? Mamy już jakieś dzieciaczki staraczkowe? [emoji4]
Taaak, Nessi i Emzilka urodziły córeczki kilka dni temu są kochane!
Hope
podwójna mama :-)
@Spark w końcu jesteś w ciąży jak należy A Ty wiesz ( no nie możesz bo skąd), że w dniu @ która do mnie nie przyszła, kot koleżanki wylegiwał się na moim brzuchu? Od razu przypomniały mi się te "Twoje" koty.
Czekam teraz na prawdziwe ciążowe atrakcje u @Paraplu, sprawiedliwość musi być
@NeSSi @Emzilka gratuluję! Tak ciężko było na początku a jak bardzo warto!
Jak ja bym chciała być już tak blisko jak Wy...
Ostatnia edycja:
Emsi*
U mnie 35 i mam już naprawdę dość kręgosłup wysiada i ogólne zmęczenie...
Taaak, Nessi i Emzilka urodziły córeczki kilka dni temu są kochane!
Cudownie [emoji4]Nessi wysłałam gratulki i widziałam niunie, śliczna. Cieszę się, ze wszystko ok a już niedługo Twój synio będzie przy Tobie [emoji6]i wszystkie dolegliwości miną
reklama
Spark
Poważnie? Ahhh te koty! [emoji14]@Spark w końcu jesteś w ciąży jak należy A Ty wiesz ( no nie możesz bo skąd), że w dniu @ która do mnie nie przyszła, kot koleżanki wylegiwał się na moim brzuchu? Od razu przypomniałyi się te "Twoje" koty.
Paraplu z dwójką pewnie będzie miała jeszcze ciężej pewnie...
No powiem Ci, że cieszę się, że u mnie już tak daleko, mimo, że gorzej znoszę niż którykolwiek wcześniejszy miesiąc ciąży [emoji14]
A Ty jak.się czujesz ogólnie?