reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama? Matko, teraz na staraczkach mi mignelas i aż wejść musiałam!
Co tam u Ciebie kochana?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark co u Ciebie kochana i reszty naszych staraczek ? :)
Nie ma mnie na zamkniętym i zaglądam tu czy któraś z Was się czasem nie pojawi ... i jesteś [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak dobrze pójdzie będziesz się męczyć na porodówce niedługo po mnie :laugh2::ninja2: Jeszcze długo nie bedziesz wierzyła, ja jestem w trakcie 6 tygodnia i wciąż chodzę zdziwiona. Objawy już się czają, spokojnie :laugh2: No, chyba, że należysz do nielicznego grona bezobjawowców. Ja mam już cały zestaw :laugh2: oprócz mdłości, alleluja, to znoszę najgorzej.

Ja w pierwszej ciąży miałam tylko lekkie mdłości miedzy 8-10 tydzień i nic wiecej. Syn mnie oszczędzał [emoji6]

Carmen, dziękuje kochana [emoji8]

Hope żadna tajemnica. Nie biorę żadnych leków ani w żaden sposób sie nie wspomagam poza żelazem i witaminami. Dla mnie ciąża to byl cud. Po komplikacji po operacji w wieku 17 lat miałam duo komplikacji. Mam pełno zrostów. Lekarze powiedzieli ze dziecko im szybciej tym lepiej. Urodził sie Fabi. Potem nigdy sie nie zabezpieczalismy. Unikalismy tylko owulacji. Mieliśmy 3 podejścia do stan. 2 razy odpuszczalismy. Za 3 razem udało się w 3iesiacu. Ale w 9 tyg (lipiec 2016) poronilam. Od września staranka ale nic. Konsultowałam się z lekarzami ale najlepiej było by usunąć zrosty ale w moim przypadku są 3 opcje. Albo bedzie lepiej albo nic sie nie zmieni albo bedzie duzo gorzej. Wiec sie nie decyduje. Mamy 3 dzieci. Wiec wychodzi my z założenia ze co ma być to bedzie.

@Spark kochana!!!! Wysylam priva

Hope żadna tajemnica. Nie biorę żadnych leków ani w żaden sposób sie nie wspomagam poza żelazem i witaminami. Dla mnie ciąża to byl cud. Po komplikacji po operacji w wieku 17 lat miałam duo komplikacji. Mam pełno zrostów. Lekarze powiedzieli ze dziecko im szybciej tym lepiej. Urodził sie Fabi. Potem nigdy sie nie zabezpieczalismy. Unikalismy tylko owulacji. Mieliśmy 3 podejścia do stan. 2 razy odpuszczalismy. Za 3 razem udało się w 3iesiacu. Ale w 9 tyg (lipiec 2016) poronilam. Od września staranka ale nic. Konsultowałam się z lekarzami ale najlepiej było by usunąć zrosty ale w moim przypadku są 3 opcje. Albo bedzie lepiej albo nic sie nie zmieni albo bedzie duzo gorzej. Wiec sie nie decyduje. Mamy 3 dzieci. Wiec wychodzi my z założenia ze co ma być to bedzie.

@Spark kochana!!!! Wysylam priva

Rozumiem. To faktycznie macie pod górkę :hmm: My podobnie jak Wy, z omijaniem dni płodnych dobre trzy lata, miesiąc w którym zaszłam też takim był. O ironio. Tylko powód był zupełnie inny ;-) ;) Też wychodzę z założenia co ma być to będzie :rolleyes: Wiem, że macie dużą rodzinę, fajna sprawa :rofl:

@basia89 każda ciąża jest inna, zobaczymy co ta przyniesie nowego :-) :);-) ;)

@Elodia. Co u Ciebie slychac??
@Konwalijka a żyję jakos..... w pracy mały kocioł, w tym tygodniu ranna zmiana, a od niedzielimnocki, na szczęście tylko cztery. Chyba mam dni płodne bo mam nieziemską ochotę na mojego męźcxyxnę (co mu bardzo odpowiada he he).
Wredna @ powinna zawitac ok 12-14 września, ale coś mnie lewy jajnik pobolewa więc nie wiem cxy czasem owu się nie zbliźa. A córka wielce zrozpaczona bo tylko tydzien wakacji zostal :-)

Kochana nie pytaj..
Juz znam przyczynę..
Brałam go 3 tygodnie..
I zobacz !!!
1503904004-aaaaaa.jpeg

@basia89 gratuluję :)

reklama
Do góry