reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hope żadna tajemnica. Nie biorę żadnych leków ani w żaden sposób sie nie wspomagam poza żelazem i witaminami. Dla mnie ciąża to byl cud. Po komplikacji po operacji w wieku 17 lat miałam duo komplikacji. Mam pełno zrostów. Lekarze powiedzieli ze dziecko im szybciej tym lepiej. Urodził sie Fabi. Potem nigdy sie nie zabezpieczalismy. Unikalismy tylko owulacji. Mieliśmy 3 podejścia do stan. 2 razy odpuszczalismy. Za 3 razem udało się w 3iesiacu. Ale w 9 tyg (lipiec 2016) poronilam. Od września staranka ale nic. Konsultowałam się z lekarzami ale najlepiej było by usunąć zrosty ale w moim przypadku są 3 opcje. Albo bedzie lepiej albo nic sie nie zmieni albo bedzie duzo gorzej. Wiec sie nie decyduje. Mamy 3 dzieci. Wiec wychodzi my z założenia ze co ma być to bedzie.

@Spark kochana!!!! Wysylam priva
Odpisalam :*

Kochana a słyszałaś o bodajże plastrach na zrosty? Niektóre staraczki są bardziej obeznane w tym temacie... ponoć niektórym całkiem dobrze pomagają, i operacji nie trzeba!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Hope, @Emsi* kochane u mnie dobrze, ciąża mnie dopiero teraz zaczyna wykanczac także nie ma źle :D
U innych staraczek raczej jak wcześniej, o tych zaciazonych jak @Paraplu czy teraz @basia89 wiecie, reszta nadal się stara i dzielnie walczy!
A Wy jak tam?

@Hope, @Emsi* kochane u mnie dobrze, ciąża mnie dopiero teraz zaczyna wykanczac także nie ma źle :D
U innych staraczek raczej jak wcześniej, o tych zaciazonych jak @Paraplu czy teraz @basia89 wiecie, reszta nadal się stara i dzielnie walczy!
A Wy jak tam?

To przekaz powodzenia naszym kochanym staraczkom [emoji4]
U mnie 30tc i od jakiegoś tygodnia już ciężko, jakieś dolegliwości i oczywiście stres z tym związany ... jeszcze trochę trzeba wytrzymać [emoji6]a który tc już u Ciebie ? Mamy już jakieś dzieciaczki staraczkowe? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To przekaz powodzenia naszym kochanym staraczkom [emoji4]
U mnie 30tc i od jakiegoś tygodnia już ciężko, jakieś dolegliwości i oczywiście stres z tym związany ... jeszcze trochę trzeba wytrzymać [emoji6]a który tc już u Ciebie ? Mamy już jakieś dzieciaczki staraczkowe? [emoji4]

U mnie 35 i mam już naprawdę dość :o kręgosłup wysiada i ogólne zmęczenie...
Taaak, Nessi i Emzilka urodziły córeczki kilka dni temu :D są kochane!

@Spark w końcu jesteś w ciąży jak należy :-D A Ty wiesz ( no nie możesz bo skąd), że w dniu @ która do mnie nie przyszła, kot koleżanki wylegiwał się na moim brzuchu? Od razu przypomniały mi się te "Twoje" koty.

Czekam teraz na prawdziwe ciążowe atrakcje u @Paraplu, sprawiedliwość musi być:-D:-p

@NeSSi @Emzilka gratuluję! Tak ciężko było na początku a jak bardzo warto!

Jak ja bym chciała być już tak blisko jak Wy...

Ostatnia edycja:
U mnie 35 i mam już naprawdę dość :o kręgosłup wysiada i ogólne zmęczenie...
Taaak, Nessi i Emzilka urodziły córeczki kilka dni temu :D są kochane!

Cudownie [emoji4]Nessi wysłałam gratulki i widziałam niunie, śliczna. Cieszę się, ze wszystko ok a już niedługo Twój synio będzie przy Tobie [emoji6]i wszystkie dolegliwości miną

reklama
@Spark w końcu jesteś w ciąży jak należy :-D A Ty wiesz ( no nie możesz bo skąd), że w dniu @ która do mnie nie przyszła, kot koleżanki wylegiwał się na moim brzuchu? Od razu przypomniałyi się te "Twoje" koty.

Czekam teraz na prawdziwe ciążowe atrakcje u @Paraplu, sprawiedliwość musi być:-D:-p

@NeSSi @Emzilka gratuluję! Tak ciężko było na początku a jak bardzo warto!

Jak ja bym chciała być już tak blisko jak Wy...
Poważnie? Ahhh te koty! [emoji14]
Paraplu z dwójką pewnie będzie miała jeszcze ciężej pewnie...
No powiem Ci, że cieszę się, że u mnie już tak daleko, mimo, że gorzej znoszę niż którykolwiek wcześniejszy miesiąc ciąży [emoji14]
A Ty jak.się czujesz ogólnie? :)

Do góry