reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Hejka. Ja poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 28.11 🫶 14.11 idziemy do gina z wynikami badan i jestem mega ciekawa jaki "plan" będzie miał dla nas. Mi przepisał 35 badań, partnerowi 2 🤭 z tego co widzę po wynikach to u mnie źle: CMV - kontrolne badanie w tym tyg., poliformizm MTHFR i PAI, rozkręcająca się bolerioza🤦(nie wiem żeby mnie coś ugryzło, kończę miesięczną antybiotykoterapię) u partnera: 2% morfologia nasienia. Jak myślicie? Co dalej? Drożność, monitoring cyklu, stymulacja...a może pójście w kierunku inseminacji. Czekam z niecierpliwością na tą wizytę

reklama
Hejka. Ja poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 28.11 🫶 14.11 idziemy do gina z wynikami badan i jestem mega ciekawa jaki "plan" będzie miał dla nas. Mi przepisał 35 badań, partnerowi 2 🤭 z tego co widzę po wynikach to u mnie źle: CMV - kontrolne badanie w tym tyg., poliformizm MTHFR i PAI, rozkręcająca się bolerioza🤦(nie wiem żeby mnie coś ugryzło, kończę miesięczną antybiotykoterapię) u partnera: 2% morfologia nasienia. Jak myślicie? Co dalej? Drożność, monitoring cyklu, stymulacja...a może pójście w kierunku inseminacji. Czekam z niecierpliwością na tą wizytę
o matko 🫣 skąd pomysł na aż tyle badań? Miałaś jakiekolwiek objawy boreliozy?

o matko 🫣 skąd pomysł na aż tyle badań? Miałaś jakiekolwiek objawy boreliozy?
Znając opinie gina, do którego zdecydowałam się pójść, to się nie patyczkuje z długotrwałymi diagnozami tym bardziej że mam 36 lat za 3 mieś. więc nie mam czasu na to i początkowo byłam wkurzona jak sobie pomyślałam że tyle tego i cenowo kosmos🙈 ale patrząc na to teraz to super bo nie bd mi zlecał co wizytę po 5 nowych badań tylko od razu ma wszystko czarno na białym. Były w tym między innymi badania genetyczne i bolerioza też. Nie miałam żadnych objawów oprócz bólu kolan ale łączyłam to raczej z przeciążeniem od siłowni. dobrze że się uparł bo okazało się że infekcja się w organizmie rozwija i nie jest starsza niż 6-8 tyg więc stąd antybiotyk. Jakaś opatrzność boska🤭

Znając opinie gina, do którego zdecydowałam się pójść, to się nie patyczkuje z długotrwałymi diagnozami tym bardziej że mam 36 lat za 3 mieś. więc nie mam czasu na to i początkowo byłam wkurzona jak sobie pomyślałam że tyle tego i cenowo kosmos🙈 ale patrząc na to teraz to super bo nie bd mi zlecał co wizytę po 5 nowych badań tylko od razu ma wszystko czarno na białym. Były w tym między innymi badania genetyczne i bolerioza też. Nie miałam żadnych objawów oprócz bólu kolan ale łączyłam to raczej z przeciążeniem od siłowni. dobrze że się uparł bo okazało się że infekcja się w organizmie rozwija i nie jest starsza niż 6-8 tyg więc stąd antybiotyk. Jakaś opatrzność boska🤭

Ale super, mam ochotę zapisać się do tego Twojego ginekologa gdziekolwiek przyjmuje 😅

To zapraszam do Tarnowa☺️
niestety nie dam rady, za daleko :( a mogłabyś napisać mi na priv, co Wam zlecił za badania? Mam taką listę, z której pozycje sobie po kolei odhaczam w zależności od tego ile akurat mam środków na to. Mam tam zapisane właśnie takie nieoczywiste (dla niektórych lekarzy) rzeczy jak pasożyty itp. Boreliozę też dopisuję, bo miałam kleszcza chyba 3 razy w życiu, a nigdy tego nie badalam bo nie miałam żadnych objawów.

niestety nie dam rady, za daleko :( a mogłabyś napisać mi na priv, co Wam zlecił za badania? Mam taką listę, z której pozycje sobie po kolei odhaczam w zależności od tego ile akurat mam środków na to. Mam tam zapisane właśnie takie nieoczywiste (dla niektórych lekarzy) rzeczy jak pasożyty itp. Boreliozę też dopisuję, bo miałam kleszcza chyba 3 razy w życiu, a nigdy tego nie badalam bo nie miałam żadnych objawów.
Wnioskuje o wrzucenie listy na grupę, może ktoś jeszcze skorzysta (np ja 🤪)

reklama
Wysłałam. Mam nadzieję że nic nie pominęłam ☺️

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry