Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Czuje sie dobrze. Wlasciwie nieciazowo ale z pierwszym synkiem tez tak miałam. Juz jestem po wizycie... tak sie balam ale jestem spokojniejsza. Wg terminu @ to 5t 3 dz. Z usg 5t 6dz. Widac juz zarodeczek taki maly pierścionek z brylantem serduszka jeszcze nie slychac ale lekarz dopatrzyl sie ze bije i pokazywal mi nie wien jak sie to fachowo nazywa ale taki wykres z częstotliwością i mowil ze to wlasnie bije serduszko malenstwa. Kazal mi przyjsc za miesiac ale poprosilam o wizyte za 2 tygodnie. Tak bardzo sie ciesze ze nie jest puste jajo ale boje sie tez o to malenstwo. Oby roslo zdrowo przez kolejne 8 miesiecy. Termin z om 8 kwiecien.
Super wiadomość [emoji4]teraz tylko zero stresu i cieszyć się dzidzia.Hej! Czuje sie dobrze. Wlasciwie nieciazowo ale z pierwszym synkiem tez tak miałam. Juz jestem po wizycie... tak sie balam ale jestem spokojniejsza. Wg terminu @ to 5t 3 dz. Z usg 5t 6dz. Widac juz zarodeczek taki maly pierścionek z brylantem serduszka jeszcze nie slychac ale lekarz dopatrzyl sie ze bije i pokazywal mi nie wien jak sie to fachowo nazywa ale taki wykres z częstotliwością i mowil ze to wlasnie bije serduszko malenstwa. Kazal mi przyjsc za miesiac ale poprosilam o wizyte za 2 tygodnie. Tak bardzo sie ciesze ze nie jest puste jajo ale boje sie tez o to malenstwo. Oby roslo zdrowo przez kolejne 8 miesiecy. Termin z om 8 kwiecien.
Hej! Czuje sie dobrze. Wlasciwie nieciazowo ale z pierwszym synkiem tez tak miałam. Juz jestem po wizycie... tak sie balam ale jestem spokojniejsza. Wg terminu @ to 5t 3 dz. Z usg 5t 6dz. Widac juz zarodeczek taki maly pierścionek z brylantem serduszka jeszcze nie slychac ale lekarz dopatrzyl sie ze bije i pokazywal mi nie wien jak sie to fachowo nazywa ale taki wykres z częstotliwością i mowil ze to wlasnie bije serduszko malenstwa. Kazal mi przyjsc za miesiac ale poprosilam o wizyte za 2 tygodnie. Tak bardzo sie ciesze ze nie jest puste jajo ale boje sie tez o to malenstwo. Oby roslo zdrowo przez kolejne 8 miesiecy. Termin z om 8 kwiecien.
Dziewczyny wszystkim zafasolkowanym wielkie gratulacje!
Zazwyczaj jak czegoś mocno pragnę to nigdy nie dostaje...