reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej

Sa tu mamy starajace sie o trzecie dziecie
Hej ja się staram o 3 dziecko[emoji4]mam dwóch synów i marzę o coreczce...
Byłam tu na forum ale teraz jestem na zamkniętym.czytam ten wątek na bierzaco.jeśli nie macie nic przeciwko będę tu czasem pisać jak mi starczy na to czasu[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Judytka ..
O coreczke staralam sie za drugim razem...sex tydzien przed owulacja i w dzien owulacji wiec nie wiem czy pomoglismy no ale wyszlo na moje pozatym z cora nie znalam plci do porodu więc to dopiero byla niespodzianka! Trzymam kciuki

@Paraplu to bardzo dobre wieści, gratuluję :D Mnie, jeśli w ogóle, będą czekały badania genetyczne z racji wieku i bardzo się ich obawiam. Pewnie też byłaś w strachu... Chociaż młoda doopa jesteś :p
Wiem niestety, że wiek w przypadku chorób to często kwestia przypadku. Wszystkie ciężko chore dzieci o których wiem, to dzieci młodych matek "społecznie" o czasie.

Są tu staraczki o trzecie, są :wink: Ja się nie staram jakoś specjalnie ale też nie zapobiegam, więc jestem gdzieś pomiędzy.

@judytka777 jestem na Was obrażona o ten zamknięty temat, sama nie wiem, czy powinnaś dostać pozwolenie:laugh2::-p

Ja jeszcze nie w temacie tego zamknietego watku choc swojego czasu nalezalam do takiego i majac dluzsza chwile bedac w pracy odgrzebalam sobie moje starania o core w 2009 roku .. Nie trwaly dlugo bo jeden cykl ale cala ciaza tam udokumentowana jest...tosz to pamietnik... Fajnie jest do tego wrocic

Wlasnie wrocilam z pracy i jade z dziecmi rowerami na zakupy i tak pomyslalam ... Jak to z trzecim bedzie wygladac na wesolo

Zastanawialam.sie jak przebiegaja takie badania prenatalne???

reklama
Ja jeszcze nie w temacie tego zamknietego watku choc swojego czasu nalezalam do takiego i majac dluzsza chwile bedac w pracy odgrzebalam sobie moje starania o core w 2009 roku .. Nie trwaly dlugo bo jeden cykl ale cala ciaza tam udokumentowana jest...tosz to pamietnik... Fajnie jest do tego wrocic

Wlasnie wrocilam z pracy i jade z dziecmi rowerami na zakupy i tak pomyslalam ... Jak to z trzecim bedzie wygladac na wesolo

Zastanawialam.sie jak przebiegaja takie badania prenatalne???

Ja mam to samo z wątkiem 2010-2011. Forumowa weteranka :rofl2: W sumie fajnie, bo mogłam sobie wszystko odświeżyć.

W PL prenatalne to usg genetyczne, test PAPPA a jeśli jest konieczność to dalej amniopunkcja. Po 35 r.ż. bezpłatne.

Do góry