reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Ogien121212 gratuluję super beta[emoji106][emoji5]
@Paraplu to już niedługo się przekonamy.mocno trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Ja już nie moge się doczekać aż się skończy rok szkolny[emoji1]
A po drugie juz od 2 lipca jedziemy na Chorwację więc super[emoji106]niech ten czas szybciej leci.ciekawa jestem tylko jak mi się uda zajść w ciążę jak to pojadę tyle kilometrów[emoji21]ale to będę się martwić jak się uda[emoji6]
Na 19 na aerobik lecę.w taki upał to się wypoce za wszystkie czasy[emoji26]
Kto testuje jeszcze na dniach?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ogien121212 dobrze ,ze udało Ci się szybko umówić termin [emoji4].Staraj się teraz nie przepracować i nie stresować ,a na pewno wszystko będzie dobrze .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się po pracy leżę i odpoczywam. W pracy 8 h siedzę przed komputerem i nie powiem boli dolny odcinek kręgosłupa i brzuch

f2wlj44juj75ukos.png

Daj linka do strony dewelopera :)

Ja kupiłam tu: www.parksloneczny.pl jak wejdziecie w "Rzuty mieszkań", to mój blok to etap ll :)

Co się stało??

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Słonko po zawale przetykanie korografia zyl szyjnych plus baypasy serca ciezka operacja ok 8godz:) na otwartym sercu i plucosercu,dzięki trzymajcie mocno tata już w szpitalu

Rada dla starajacacych sie.. Polecam meza faszerowac tabletkami o nazwie Fertilman maja fajny skład i wg mnie mojemu pomogly na zbyt powolny ruch zolnierzykow :-) i zachecily do dzialania.. ja osobiscie lykalam folik,wit D i jodid bo mam niedoczynnosc tarCzycy

Ostatnia edycja:
Słonko po zawale przetykanie korografia zyl szyjnych plus baypasy serca ciezka operacja ok 8godz:) na otwartym sercu i plucosercu,dzięki trzymajcie mocno tata już w szpitalu
Kurcze wiem co przeżywasz. Takie operacje są ciężkie i strasznie stresujace. Jeszcze 4 miesiące temu przez to przechodziłam z moim tatem. Oby wszystko się udało i tata szybko wrócił do sił

f2wlj44juj75ukos.png

Witajcie. Ja się dziś czuje strasznie, @ oczywiście przyszła i to z pełną mocą, leje się ze mnie, tragedia, brzuch nawala i jeszcze ból głowy. Ehhh. :| Kolejna @ - 07.07.

Trzymam kciuki :*

@Flower nie martw się, dzidzia Ma jeszcze czas. Pójdziesz na następną wizytę i serduszko będzie ładnie pikać :)
Dziękuję za kciuki

@Izabela90 nooo zaraz
emoji33.png
14 dpo bedzie 10 czerwca.
Jak malpa do tego czasu nie przyjdzie to moze 11 zatestuje.

@Flower a to juz za rogiem wakacje :) ciesz sie, ze w PL jestes bo w Holandii musialabys poczekac do polowy lipca :p
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze, że masz remont to masz o czym myśleć . Kciuki trzymam &&&&

@Lanvin też pomyślałam, że dziewczyny wynajmę do remontu. Tak im to dobrze idzie:)
@Docia1975 jak tam?? Jest @ , czy to było oszustwo??? Kciuki za tate&&&. Dawaj znać co i jak.

Cześć dziewczynki,
Próbuję pracować, ale nie bardzo mi wychodzi ;)
U mnie 8 dpo i po raz pierwszy odkąd się staram bolą mnie od dwóch dni cycki i pobolewa brzuchol jak na @, ale bardzo delikatnie. Oczywiście się nakręcam, bo takich objawów nigdy nie miałam. Dopiero w dzień @ ból brzucha. Temperatura poszła w górę, więc nadzieje mam ogromną na bejbika. A jak u Was objawy testujące w tym tygodniu?
Aaa i pryszcze mi nie wychodzą od owu, a zawsze je miałam, przez cały cykl z kulminacją wysypu tuż przed owu. No nie doczekam do piątku...
Zobacz załącznik 809464
Wow, jak poszybowala i ten spadek pomiędzy. Daje nadzieję:)
@Ogien121212 super wynik. Czemu robisz hcg a nie bhcg?? Miejsce na Relax Superowe. Aż się tęskni za urlopem i wylegiwan7em;).
Moje dziecko ciągle pyta o brata. Jakieś parcie na rodzeństwo ma. Wróciliśmy z placu zabaw i coś go chyba rozkłada bo pod kołdrę chciał odrazu. A jutro mamy wolne i miałam go do kulkolandu zabrać.

Hej dziewczyny co tam słychać u was [emoji4] ja jakoś nie mam weny na nic ☹ może dlatego że u nas paskudna pogoda wieje pada fuuuj. @Paraplu jaki z Ciebie dekorator wnętrz + budowniczy. Można Ciebie jakoś wynająć? [emoji5] potrzebuje też coś porobić. Chociaż mi się tu nic nie chce w tym domu robić bo chce do Poooolski [emoji17]
@StorAnia piękny ogród [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za kciuki

Dobrze, że masz remont to masz o czym myśleć . Kciuki trzymam &&&&

@Lanvin też pomyślałam, że dziewczyny wynajmę do remontu. Tak im to dobrze idzie:)
@Docia1975 jak tam?? Jest @ , czy to było oszustwo??? Kciuki za tate&&&. Dawaj znać co i jak.

Wow, jak poszybowala i ten spadek pomiędzy. Daje nadzieję:)
@Ogien121212 super wynik. Czemu robisz hcg a nie bhcg?? Miejsce na Relax Superowe. Aż się tęskni za urlopem i wylegiwan7em;).
Moje dziecko ciągle pyta o brata. Jakieś parcie na rodzeństwo ma. Wróciliśmy z placu zabaw i coś go chyba rozkłada bo pod kołdrę chciał odrazu. A jutro mamy wolne i miałam go do kulkolandu zabrać.
Hcg ilościowo bo wynik jest szybko tego samego dnia. Z beta trzeba czekać i drożej

f2wlj44juj75ukos.png

reklama
Witajcie. Ja się dziś czuje strasznie, @ oczywiście przyszła i to z pełną mocą, leje się ze mnie, tragedia, brzuch nawala i jeszcze ból głowy. Ehhh. :| Kolejna @ - 07.07.
Przykro, że przylazła i jeszcze taka wredna
Hej dziewczyny co tam słychać u was [emoji4] ja jakoś nie mam weny na nic ☹ może dlatego że u nas paskudna pogoda wieje pada fuuuj. @Paraplu jaki z Ciebie dekorator wnętrz + budowniczy. Można Ciebie jakoś wynająć? [emoji5] potrzebuje też coś porobić. Chociaż mi się tu nic nie chce w tym domu robić bo chce do Poooolski [emoji17]
@StorAnia piękny ogród [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj mycha. Co u Ciebie?? Ustalony jakiś plan??

Do góry