reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja beta z dziś 30 dc, jutro powinna @
1496752089-aaaaaa.png

f2wlj44juj75ukos.png

reklama
Ale ładnie kochana! Kolejny budowlaniec na forum, może ją Was powinnam jednak zatrudnić do remontu?

Ja godzinami w SweetHome 3d siedzę i robie projekty :D jak będę miała chwile to wrzucę Wam projekt salonu z aneksem :)

Pokaż!!

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez Sweet Home 3D czasem robiłam, kuchnię w aplikacji BRW, ale ogólnie najbardziej to lubię w simsach budować :D:sorry: Wtedy od razu mam ogród i działkę i mogę sobie zobaczyć, jak to będzie wszystko wyglądac pod każdym kątem :p

Ja tez Sweet Home 3D czasem robiłam, kuchnię w aplikacji BRW, ale ogólnie najbardziej to lubię w simsach budować :D:sorry: Wtedy od razu mam ogród i działkę i mogę sobie zobaczyć, jak to będzie wszystko wyglądac pod każdym kątem :p
A wchodzą Ci podłogi i ściany? Bo mi nie :( mam tylko poglądowo zrobione ustawienie mebli i kolory, żeby wiedzieć jak to będzie wyglądać.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth kocham serie Hensvik!!![emoji7][emoji7][emoji7]mialam 10 lat temu w pl dla starszej corci ta szafę i regał, teraz tez zamierzam kupić, są cudne.

U nas dzieciaki kończą szkole we czwartek a wracają jakoś pod koniec sierpnia.

Ogień, gratuluje betki.

Paraplu, 3mam [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Ja bylam wczoraj u gin awaryjnie i nie mam zadnej infekcji wiec to okropne pieczenie po przytulankach wynika prawdopodobnie z wysuszenia i podraznienia luteina dopochwowa. Ale u mnie to w sumie nigdy nie wiadomo. Zawsze mam jakies dziwne niespotykane objawy. Jak gdzies pisze ze cos dotyka 1% populacji to pewnie bede ja :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ogien121212 beta ładna [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję oby wszystko było ok. Dzwoniłam dziś do swojego gina i jutro idę na wizytę, ns pewno jeszcze nic nie zobaczymy ale ta ciąża z założenia jest ciążą wysokiego ryzyka wiec będziemy ostrożni i oboje z lekarzem zrobimy wszystko by ją utrzymać do końca
Czesc dziewczyny. Ja bylam wczoraj u gin awaryjnie i nie mam zadnej infekcji wiec to okropne pieczenie po przytulankach wynika prawdopodobnie z wysuszenia i podraznienia luteina dopochwowa. Ale u mnie to w sumie nigdy nie wiadomo. Zawsze mam jakies dziwne niespotykane objawy. Jak gdzies pisze ze cos dotyka 1% populacji to pewnie bede ja :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

To pecha masz faktycznie. Współczuję
f2wlj44juj75ukos.png

reklama
Do góry