reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dziś pierwsze wymioty zaliczyłam :( w poprzedniej ciąży ani razu mi się nie zdążyło

A teraz mecze się w szkole bo nadal mi niedobrze :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana kobietki!
@Paraplu nie przejmuj się ja tu w Anglii 5 lat jestem jacyś znajomi niby są ale nie mam nikogo bliskiego żeby pogadać spotkać się na kawce itp.
@Windy91 chłopy to nie wiadomo czego chcą - masakra.
@StorAnia jak ja znam takie koleżanki co jak coś chcą tylko to wtedy jest super...

A u mnie pogoda gorsza, samopoczucie również. Ja tu czytam też w tym Internecie wszyscy wkoło w ciąży. Wczoraj mi przyszedł email, że gratulacje rozpoczynasz 24 tydzień [emoji22] no i zalamka. Myślałam, że się że wszystkiego wpisałam. Jednak nie [emoji20]
Ale za to z seksami u nas lepiej. Nawet ja z libido na minusie już w 3 dni 4 razy były seksy. Szkoda że nie boboseksy. Buziaki i życzę miłego dnia kochane [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Już bym pojechała gdyby nie praca ;). A co u Ciebie takie gory i spadki na wykresie?? O jednej godzinie mierzysz??
@Windy91nie znikaj znowu. Będzie dobrze. Daj mu nauczke to przyjdzie z pidkulonym ogonem.
@marc nasz chorowitku. Może to jednak ciąża :)
@kotek87 ja tez po @ mam taka temp i później spada także spokojnie. Na monit w tym cyklu idziesz??

:-* nie, nie chociaż byłby to cudowny prezent :-) ale ja nie mam tyle szczęścia :-) he he

No wiem, wiem Maleńka ;) :* Wczoraj był dzień "wszystko na anty" Wkurza mnie to że @ nie ma, ale z jednej strony to dobrze, bo ginekolog uważa, że jeśli nie dostanę do przyszłego tygodnia to mam się pojawić i na wywołanie coś mi da ;) i wtedy, może uda mi się zrobić hsg pod koniec czerwca ;)
Wczoraj przy zamawianiu leków z aptek internetowych zamówiłam 10 testów Nordtest ;) w tym miesiącu już zmarnowałam cztery. Dziś zresztą też, bo ginekolog kazała się upewnić przed dzisiejszym stomatologiem ;) A oprócz tego, zamówiłam jęczmień zielony i zaczynam walczyć z otyłością. Będzie cel, będzie łatwiej nie myśleć o tym, że się nie udaje... Migawka mi się kończy 18 czerwca, urlop od 8 lipca, więc przesiadam się na rower.
Do pracy mam 20 kilometrów, będzie ciężko, ale trudno ;)
@Windy91 @Paraplu i inne, które o tym pisały, ja też tak naprawdę oprócz rodziny i znajomych z pracy mam tylko Was... Odkąd kupiłam działkę i wróciłam do mojego D, zostałam sama. Nie chodzę na imprezy, nie baluję na mieście, bo mi kasy szkoda. A mój D, też domator, więc takie samotniki jesteśmy ;) Zresztą wszystkie moje koleżanki mają młodszych facetów, więc przy moim 9 lat starszym, niektórzy z nich mogliby być jego synami... Ciężko jest mi czasami, ale jak dzwoni któraś i zaraz słyszę "wpadnę do Ciebie na plotki, a przy okazji zrobisz mi paznokcie i ufarbujesz włosy" to mnie szlag trafia i wykręcam się brakiem czasu ;) Takie plotki to ja mam w dooopie... :( ja jeśli do którejś się wybierałam to piekłam ciasto, żeby nie iść z pustą ręką :(
Wszystkie też uważaj, że skoro mamy działkę to powinniśmy zapraszać wszystkich na grile, imprezy plenerowe, a my po prostu nie mamy na to siły ani pieniędzy. Wszystko ładujemy w budowę, nasadzenia. Wszystko to też wymaga masę pracy... Dlaczego tak trudno to zrozumieć?
no to się wyżaliłam od samego rana...
Miłego dnia dziewczyny :)
@Spark cudowna stopa :) taka męska ;) bosz, ale będziesz ją wycałowywać ;)
Ja cały czas trzymam mega kciiuki! Może właśnie jakaś fajna dietka, albo zioła Sroki spróbuj :)
W ogóle powodzenia u stomatologa...nienawidzę :o
I nie rób więcej testów w tym cyklu!!! :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczynki :-)

Jadę do pracy - mam zapalenie krtani o l4, moze go dam i do domu. Smarcze jak małe dziecko :-) dzisiaj mam 28dc i chyba testy owu jednak faktycznie sa do bani. Moja faza lutealna trwa 15 dni i licząc po pozytywnym teście owu 2 dni to dzisiaj jest 15.
Jutro jadę na Śląsk :-) i w sobotę, albo juz w piątek na wesele w góry :-)
To zapraszam na kawke hehehe :)

1496159973-aaaaaa.jpeg

Stopki wyglądające na większe od moich [emoji14]
21tydz4dzien dzidzia ma 418gram :)
Termin przesunął się na 3 pazdziernik :)
Z dzidzią wszystko ok! :) ma długie ręce ponoć :) i oczywiście spał, jak to zwykle na badaniu...On tylko nocą baraszkuje Łobuz...

Piękne stopki [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana[emoji4]dziś mam występ na dzień mamy i w sumie raty też więc idziemy cala rodzinka do szkoly[emoji4]
I mnie pochmurno i wiatr trochę wieje więc jest super.biorę się za zupę zanim gorąca niema bo w mieszkaniu potem skwar okropny
@marc życzę zdrówka[emoji4]
@Windy91 ja nie zmienię zdania na temat facetow.oni są po prostu dziwni!![emoji6]nie przejmuj się jak ja to mówię
"Przyjdzie koza do woza"[emoji23]

Jeśli chodzi o koleżanki to od jakiegoś czasu dopiero mam taką jedną z która się regularnie widuje i mam z kim się kawy napic[emoji4]
Miłego dnia [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry