reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się Kochane :)

Ja dzisiaj od rana już kuchnię i łazienkę posprzatalam. Prysznic już M umyje bo nie chce w tych oparach być. Poza tym jakiś humor mam dzisiaj gorszy. Wszystko mnie denerwuje.

@Paraplu olej to gadanie. Możesz mu przypomnieć jak nie tak dawno zachował się jak cham. Pewnie kierował się troską o Ciebie, ale niech realnie oceni sytuację.

@marc zdrówka ;)

@StorAnia oby sie udalo zrobić to hsg na koniec czerwca :)

Zdrówka @marc [emoji8]

@StorAnia nie ma tego złego jak to mówią. [emoji110] chociaż i tak wolałabym wiedzieć na czym stoję z @...[emoji19]

A u mnie żadnego dziecka nie będzie... gdy poszłam się umyć, on zasnął na kanapie, 2 razy go budziłam a i tak spałam sama... mam K... dość, serio. Wolał sobie film oglądać. Wiać to bardziej interesujące ode mnie i wspólnego.dziecka... ryczeć mi się chcę... A takie podchody robił, czego to nie mówił, wręcz się oburzył że nie powiedziałam mu wczesnej o owu... W tyłku mam to wsZytko, wiecznie musi coś schrzanić. Mam oficjalnie dość. Poryczałam się, idę w krzaki...

cbpregz2ljqjsg03.png
Kochana, nie załamuj się. To on niech się chowa w krzaki!!! :):):) jak dziewczyny pisały przyjdzie koza do woza. Wtedy Ty powiedz, ze teraz to jesteś zajęta, bo oglądasz film :) nie załamuj się.

Storus odpisalam [emoji14]

A nie wiedziałam, że nadal ziółka... kurde jak Ci pomóc :/ nadal do tej Pani doktor? Czy do lekarza z polecenia od którejś z dziewczyn (nie pamiętam której) ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś pierwsze wymioty zaliczyłam :( w poprzedniej ciąży ani razu mi się nie zdążyło

A teraz mecze się w szkole bo nadal mi niedobrze :(

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze wez coś ze soba do przegryzania. Mi to pomagało.
@mfifi04 witamy na pokładzie :).
Kobitki u mnie jednak jajcor daje znać. Moze ta owu dzisiaj tak jak gin powiedział. Tylko śluz mnie oszukuje. Trzymajcie kciuki za jutrzejszą temperature ;).

reklama
Cześć dziewczyny,
Wczoraj myślałam że umrę. Tak mnie jajnik napieprzał, brzuch cały spięty, nogą nie mogłam ruszyć. Poszłam dziś na usg i się okazało, że ten pęcherzyk co nie pękł w czasie owulacji (mimo pregnylu!!) zamienił się w jakieś duże ciałko żółte (3,5cm) i ugniata wszystko. Także czadzik... :(

Do góry