reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ten cykl i kilka kolejnych chyba [emoji20] niestety przez wypad do Polski nic mi nie spadło. A z taką nadwaga (chyba nawet otyłość juz) ciężko zrzucić szybko i zdrowo coś. Zapisze się na siłkę i zobaczę jak to będzie. Trochę się podlamalam bo jak moja otyłość spowodowała poronienie [emoji22]
A Tobie kochana jak idzie z dieta?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio kiepsko :( jakoś nie mam mocy od ponad tygodnia, żeby stać przy garach :( po pracy często wychodzę z małym na rower lub hulajnoge i wracamy wieczorem, także różnie bywa, ale śmieci staram się nie jeść. Waga stoi na 58,5 od dwóch tygodni.

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ostatnio kiepsko :( jakoś nie mam mocy od ponad tygodnia, żeby stać przy garach :( po pracy często wychodzę z małym na rower lub hulajnoge i wracamy wieczorem, także różnie bywa, ale śmieci staram się nie jeść. Waga stoi na 58,5 od dwóch tygodni.

ja przestałam od soboty jesc gluten... miałam przez jakiś rok przewlekłe biegunki i bóle brzucha, od reki ustapiło.
, mogło tez być przyczyna poronień, jutro ide na szczegółowe badania na nietoleracje pokarmowe i zbadac jelita.

Ale Ty kochana chudzinka jesteś a ja taki kloc. U mnie powinno w sumie szybciej schodzić. Ale byliśmy w Polsce i się nie chciało dietowac. I jakoś niby motywacja jest ale jak ja pomyślę że trzeba odłożyć starania znowu na dlugi czas to mi się nic nie chce [emoji22] [emoji22] [emoji22]

cudowne krechy :)gratulkacje jeszcze raz
@basia89 hahaha ale się naśmiałam z tego pomysłu mężą :)

Witam się z kawką dziś 24 dc, mam nadzieje ze już nie spadnie :)
Zobacz załącznik 808062

Kurcze tyle jajek miałaś ze musi chociaż jedno zatrybic. 3 mam mocno kciuki za Ciebie:)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@M2b czeeeesc :) fajnie, ze jestes [emoji8]

Tak na szybko bo lece do pracy. Testy owu sie ruszyly [emoji1377] ostatnio kilka dni takie same bladziochy byly a dzisiaj jest ciemniejszy [emoji1377]

Do napisania pozniej [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To działajcie :)

Musze się zmusić żeby zacząć wychodzić na dwór nie mam dzieci to i motywacji nie mam, ale szkoda takich pięknych dni :)

reklama
@M2b czeeeesc :) fajnie, ze jestes [emoji8]

Tak na szybko bo lece do pracy. Testy owu sie ruszyly [emoji1377] ostatnio kilka dni takie same bladziochy byly a dzisiaj jest ciemniejszy [emoji1377]

Do napisania pozniej [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To do dzieła kochana [emoji123]

Do góry