M2b
Fanka BB :)
Dziękuję kochana mi lekarz nie powiedział, że mam zrzucić 20kg i wtedy porozmawiamy. Mówił Tylko żeby była tendencja spadkowa. Zapomniałam zapytać czy ja mogę w ciąży też nie tyle co nie przytyć w ogóle ale schudnąć. Pytałam tylko czy może zaszkodziłam dziecku tym, że na początku ciąży mało jadłam, wymiotowalam i schudłam 4kg. On powiedział, że jedzenie nie jest takie ważne tylko żeby pić i sikac dużo. Zresztą powiedział, że mam dużo zapasów z których dziecko może czerpać. Narazie posuplementuje duża dawkę wit d i zobaczymy. Podobno wit d też pomaga w spalaniu tłuszczu. Może też dlatego mi tak było ciężko schudnąć.Hej Kochane
Szykuje się na wizytke jeszcze muszę odebrać wyniki. Mam nadzieję, ze będę ok
@basia89 niezły jajcarz ten Twój M pewnie, trzeba na wesoło do tego podejść. Nawet jak szminka ucierpiała
@M2b fajnie, ze już jesteś nadwaga nigdy nie jest wskazana. Ale na spokojnie. Zapisz się właśnie na siłownię i starajcie się na razie bez spinki wtedy kiedy jest chęć. Moja przyjaciółka to naprawdę konkretną babka pod względem tuszy. Pani ginekolog na jej pytanie o starania odpowiedziala: Najpierw proszę schudnąć i za rok porozmawiamy... bezczelna baba. Miesiąc później zaszła bez problemu w ciążę. Jest już w 21 tc. Dzidzia super się rozwija
Aha i zapomniałam ze względu na wysoki fibrynogen mam brać w ciąży aapirine 100mg do 20 tyg. Zobaczymy ale narazie chyba odpuszczam ten i pewnie następny cykl też.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom