Trzymam kciuki aby było dobrze. Daj znać jak już będziesz coś wiedzieć.Jadę zaraz na IP. Wyleciały mi 2 fioletowo- czerwone skrzepy. Wyglądały jak kawałki łożyska...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki aby było dobrze. Daj znać jak już będziesz coś wiedzieć.Jadę zaraz na IP. Wyleciały mi 2 fioletowo- czerwone skrzepy. Wyglądały jak kawałki łożyska...
No ja doszłam do wniosku, że dziecko dzieckiem, ale też bym chciała coś zmienić i myślałam o drugich studiach... Jak znalazłaś te swoje wymarzone?@Paraplu świetny pomysł [emoji3] sama skończyłam dwa kierunki studiów i podyplomowe, bo szukałam pomysłu na siebie. I nie żałuję. Mam swoją działalność, pracę którą lubię i nic bym nie zmieniła [emoji2] czuję, że jestem we właściwym miejscu. Działaj, żeby potem nie żałować [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jadę zaraz na IP. Wyleciały mi 2 fioletowo- czerwone skrzepy. Wyglądały jak kawałki łożyska...
O jakie cudo już [emoji7] [emoji7] [emoji7]Aj mała zdolniacha możesz być z niego dumna. Dostać dostanie się na pewno
A proszę oto brzuszek. W sobotę startujemy z 23 tc czyli wg kalendarza 6 miesiąc się rozpoczyna Muszę przycinać te fotki, bo ciągle plik za duży. :/