reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No trudno, nic nie zrobię :) ważne, że chociaż u Was się udało i nie musisz się zastanawiać czy odpuścić :) trzymaj dla mnie miejsce na wątku :*

Dawaj łapkę :) i kiedy masz kolejny termin przypomnij?? Mnie też od rana tak brzuch boli jak nigdy, rzadko się zdarza, że mam takie skurcze :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja giga skurcze mam od zawsze, zwłaszcza noce 2-3 pierwsze mam z głowy, więc chodze dziś lekko przydżumiona, ale to chyba spowodowane lekkim tyłozgięciem macicy, przynajmniej tak mi gin 4 lata temu powiedział. Kolejny termin @ mam niby na 22 czerwca wyznaczony, czyli owu gdzieś 7-8 by wypadała. Będę mierzyć temp, już termometr dziś przy łóżku położyłam :-) :) Wczoraj miałam kryzys straszny, bo mimo, że już byłam pewna, bo test wyszedł negatywny, to jeszcze iskierka nadziei się tliła, a tu w pracy bum, i dopiero jak wróciłam do domu, to się emocje uwolniły, ale dziś już lepiej, więc staramy się dalej, mam nadzieję, że "do 3 razy sztuka" się u mnie sprawdzi:sorry2:

1495599700-aaaaaa.jpeg
1495599737-aaaaaa.jpeg

Witam porannie i mam pytanko czy wy też coś tam widzicie??

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest !!! Gratulacje który to dpo? i cs?
@Lanvin przykro mi że @ przyszła
@siwa84 trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :)

u mnie 22 dc
upload_2017-5-24_8-36-35.png

Załączniki

• upload_2017-5-24_8-36-35.png
    upload_2017-5-24_8-36-35.png
    109,6 KB · Wyświetleń: 530
Już nikomu nie można ufać! Nawet tym wykresom! [emoji6] ale rzeczywiście ciekawa jestem jak na końcu wyglądał

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj spadek @Lanvin miała. U mnie dwa razy byl spadek tylko troche nawet nie poniżej lini i @ przyszla. Dla mnie ważne ze dzięki temperaturze wiem kiedy mam owu.

Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks

Dziewczyny chyba się popłaczę mój dziś miał ochotę i przestał bo nie chce w tym mc dziecka,ku...tyle się leczę leki zastrzyki a on ma to w dupie,wesele jego siostry mamy we wrześniu to do cholery już będę w 5mc,a tu dupa seks przed zagrożeniem był w 14dc ,dziś 16 będzie awantura albo seks
:confused::realmad::oo2:

reklama
Do góry