Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na izbę przyjęć do szpitala!Dziewczyny jestem załamana, budzę się rano, patrzę - na bieliźnie krew. Jasnoczerwona. Ginekolog dopiero we wtorek
Na IP !Dziewczyny jestem załamana, budzę się rano, patrzę - na bieliźnie krew. Jasnoczerwona. Ginekolog dopiero we wtorek
Sonia sporo dziewczyn tu brało...To mnie pocieszylas martwię się jeszcze bo po odstawieniu bromergon okres znowu zaczyna szaleć a brała któraś z was lek Clostilbegyt?
Bez komentarza !!Hej a zarazem żegnajcie! Przebaczcie mi kobiałki ale zauważyłam, że tu można "zaistnieć" tylko jeśli ma się problemy. Im więcej tym bardziej się szanujecie! Kobietom bez większych problemów nie poświęcacie czasu a jeśli takowe są wkręcacie im, że mają problemy bo mądrzejsza każda z was od lekarza! Najlepiej wiecie wszystko! Życzę z całego serca szczęścia każdej! Ja i moja zgryzliwość! Naprawdę serdeczne goodbye!
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom