reklama
AuraWaves
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro że musiałaś przez to przechodzić,niestety znam ten ból … Trzymam kciuki aby ta ciąża była nudna i książkowa3.5 roku w tym dwie straty
A u Ciebie jak?Bardzo mi przykro że musiałaś przez to przechodzić,niestety znam ten ból … Trzymam kciuki aby ta ciąża była nudna i książkowa
Nazywam siętak, napisałam Ci, że może powiesz coś o sobie Ile się staracie, czy macie jakieś przeszkody?
Nazywam się Kamila. Mam 29lat. Staramy się od ostatniej miesiączki- "przeszkoda" byłam ja. Lecze się na zaburzenia lękowe biorę setaloft i bałam się odstawić go na czas ciazy- po konsultacjach z lekarzami wiekszosc mowi ze lek ten należy do grupy SSRI jest często zapisywany dla ciężarnych...tak, napisałam Ci, że może powiesz coś o sobie Ile się staracie, czy macie jakieś przeszkody?
... Ale jak na lękowca przystało i tak na "własną reke" zaczęłam szukać info o zażywaniu lekow w ciazy.. I tam trafiłam na to forum...
Ostatnia edycja:
AuraWaves
my nadal w staraniach też droga ciężka w tamtym roku w lutym zaszłam w ciążę w 6 cyklu starań,straciliśmy córeczkę w maju,staraliśmy się znowu o maleństwo w tamtym roku od września do grudnia bo czułam już się gotowa,zachorowałam i musieliśmy przerwać starania,chorowałam aż do marca tego roku gdzie nie było starań,w marcu przeszłam operację i teraz będzie 7 cykl starań i nadal nic..bardzo brakuje mi maluszka,czuję że po staracie jeszcze bardziej chciałabym zostać mamą,ciężko jest o tym nie myśleć kiedy już miało się te małe serduszko tak blisko siebieA u Ciebie jak?
wiolaho
bardzo mi przykro ja też po stratach czuję jeszcze wieksze pragnienie maleństwamy nadal w staraniach też droga ciężka w tamtym roku w lutym zaszłam w ciążę w 6 cyklu starań,straciliśmy córeczkę w maju,staraliśmy się znowu o maleństwo w tamtym roku od września do grudnia bo czułam już się gotowa,zachorowałam i musieliśmy przerwać starania,chorowałam aż do marca tego roku gdzie nie było starań,w marcu przeszłam operację i teraz będzie 7 cykl starań i nadal nic..bardzo brakuje mi maluszka,czuję że po staracie jeszcze bardziej chciałabym zostać mamą,ciężko jest o tym nie myśleć kiedy już miało się te małe serduszko tak blisko siebie
Trzymam mocno kciuki aby każdej z nas się udało , wszystkie staraczki na to zasługujemy
morticia_adams
Dokładnie na 17.11@pyrka098 na kiedy wpisać Cię na testowanie? Czy pisałaś i nie zauważyłam?
Cherry_Tomato
Dziś zrobiłam test owu i wyłapało, że faktycznie był peak wczoraj. Wczoraj działane i dziś będę molestować męża dalej
Właśnie o tobie pomyślałam bo zrobiłam dziś owu. I szczerze to u mnie nic nie wskazywało na to, że dziś będzie pik, lub zaraz przed. Wrzucam kolejno zdjęcia testu z przedwczoraj, wczoraj i dziś, więc sama widzisz, że dość spontanicznie to wypada. Wrzucam też temp, jeśli jutro nie skoczy to już nie wim nic o biologii i cala moja nadzieja w monitoringu
Załączniki
reklama
Cherry_Tomato
A i w związku z tym @morticia_adams pliska o przepisanie mnie na 25 na testowanie, bo matematyka jest bezwzględna