Karolina2495
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze faktycznie duży skok a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam . Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśniejeWłaśnie o tobie pomyślałam bo zrobiłam dziś owu. I szczerze to u mnie nic nie wskazywało na to, że dziś będzie pik, lub zaraz przed. Wrzucam kolejno zdjęcia testu z przedwczoraj, wczoraj i dziś, więc sama widzisz, że dość spontanicznie to wypada. Wrzucam też temp, jeśli jutro nie skoczy to już nie wim nic o biologii i cala moja nadzieja w monitoringu
Teoretycznie, w idealnym świecie po domniemanym peaku nie robi się już testów Ale też wiele innych, głupich zasad ma ten świat, np nierobienia testów ciążowych 8 dpo, a kto tam nie był, ten trąbaO kurcze faktycznie duży skok a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam . Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśnieje
O to u mnie to samo, wczoraj wyłapało pik. Dzisiaj działane... Zobaczymy... Teraz trzeba czekaćO kurcze faktycznie duży skok a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam . Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśnieje
To czekamy razemO to u mnie to samo, wczoraj wyłapało pik. Dzisiaj działane... Zobaczymy... Teraz trzeba czekać
ja robię jeszcze raz czy dwa, żeby zobaczyć czy spada. Żeby mieć pewność, że ten pik faktycznie był tego dnia, a nie np. Dzień później.Teoretycznie, w idealnym świecie po domniemanym peaku nie robi się już testów Ale też wiele innych, głupich zasad ma ten świat, np nierobienia testów ciążowych 8 dpo, a kto tam nie był, ten trąba