reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Właśnie o tobie pomyślałam bo zrobiłam dziś owu. I szczerze to u mnie nic nie wskazywało na to, że dziś będzie pik, lub zaraz przed. Wrzucam kolejno zdjęcia testu z przedwczoraj, wczoraj i dziś, więc sama widzisz, że dość spontanicznie to wypada. Wrzucam też temp, jeśli jutro nie skoczy to już nie wim nic o biologii i cala moja nadzieja w monitoringu 🙈
O kurcze faktycznie duży skok 😱 a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą 🤞 do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam 🤭. Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśnieje

Załączniki

• IMG_3881.jpeg
    IMG_3881.jpeg
    56,6 KB · Wyświetleń: 58
O kurcze faktycznie duży skok 😱 a o której robiłaś dziś test ? Bo bym powtórzyła. A u mnie dziś tak. Ale polecam Ci ściągnąć tą aplikację bo zdjęcia dają mi pewnośc większą 🤞 do „mój kalendarzyk „ też można dodać i wczoraj się dowiedziałam 🤭. Rób koniecznie jeszcze jutro test czy kreska jaśnieje
Teoretycznie, w idealnym świecie po domniemanym peaku nie robi się już testów 😜 Ale też wiele innych, głupich zasad ma ten świat, np nierobienia testów ciążowych 8 dpo, a kto tam nie był, ten trąba 😂

O to u mnie to samo, wczoraj wyłapało pik. Dzisiaj działane... Zobaczymy... Teraz trzeba czekać

Teoretycznie, w idealnym świecie po domniemanym peaku nie robi się już testów 😜 Ale też wiele innych, głupich zasad ma ten świat, np nierobienia testów ciążowych 8 dpo, a kto tam nie był, ten trąba 😂
ja robię jeszcze raz czy dwa, żeby zobaczyć czy spada. Żeby mieć pewność, że ten pik faktycznie był tego dnia, a nie np. Dzień później.

Ja też w testy owu nie inwestuje bo ich poprostu nie umiałam czytać. Dopiero tu się dowiedziałam że są aplikacje, które w tym pomagają🤭 puki co że nie mam w tym miesiącu monitoringu a dopiero 14 na wizycie będę mogła to sprawdzić to mam do Was pytanie....wg moich wyliczeń owulacja powinna być dziś. Wczoraj wieczorem był sex, jak się dziś obudziłam to zauważyłam że śluz jest jak białko. Dla pewności uprawiać sex dziś? Czy dziś i jutro?

reklama
Do góry