reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hah ja dziś też miałam sen, że miałam takiego bobaska urodzonego i że miał takie wieeelkie oczy :) i też mam wysyp na twarzy :/
Mam nadzieję, że to po prostu ciążowe zmiany hormonalne [emoji12] i ze będziemy na lutówkach niedługo :) ja siedzę jak na szpilkach już...

@Dariana, ważne że w owu trafiliście :) teraz czekamy :)

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś tradycyjnie wolne od pracy. Zapowiada się upalanie, w całym domu pachnie rzepakiem- ciekawe czy to nie od tego mnie głowa boli. Po południu dzieciowe spotkanie z koleżankami, jutro działka i w końcu pójdę tarczycę zbadać i jedno extra badanie od gina.
Moja córka zaczęła wczoraj pytać czy naprawdę jest mała :( myślałam, że dużo później to nastąpi

Hej dziewczyny.I mnie też piękna pogoda.wczoraj juz trochę się poopalalam.super![emoji41]
Mi zostało 2 dni brzuch pobolewa.boję sie[emoji21]
@zapmarta super ze wszystko dobrze.rosnijcie zdrowo![emoji4]
@ Lanvin kiedy testujesz?ja chyba czekam poprostu jak nie dostanę to wtedy test zrobię[emoji5]
@ Dariana nie martw sie wazne ze podzialaliscie.czasem trafiają się złote strzały.ja celuje w bliżej owulacji i tak się nie udaje[emoji46]
Miłego dnia dziewczyny[emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana z kawką [emoji5] u mnie też piękna pogoda, słoneczko świeci i jest piątek [emoji1] [emoji4] [emoji5] tylko do 18 w pracy i weekend [emoji6] [emoji5]

Wybaczcie, że rzadko się odzywam. Cały czas czytam i kibicuję [emoji4]

@Lanvin trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Renia powodzenia na egzaminie [emoji5]

Świetne wózki dziewczyny, ja się nawet jeszcze nie zastanawiałam [emoji5] ale pewnie dostanę "w spadku"po siostrze mojej albo M.
@mfiffi baw się kochana dobrze [emoji4] [emoji126] i czekamy na fotki w sukienkach.

A ja przegapiłam owu [emoji20] [emoji17] nic nie czułam, lekko w poniedziałek jajniki mnie tylko przez chwilę pobolał i to przy odkurzaniu a tak to nic. Na szczęście coś tam podziałaliśmy: Zobacz załącznik 807100

I teraz pytanie, czy jest sens od dzisiaj zacząć brać luteine? Czy trochę za późno?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze jest sens brac od dzisiaj. to zaden problem.
Wazne ze wstrzeliliscie sie z serduszkami, wiec nic nie przegapilas :)

Hej dziewczyny.I mnie też piękna pogoda.wczoraj juz trochę się poopalalam.super![emoji41]
Mi zostało 2 dni brzuch pobolewa.boję sie[emoji21]
@zapmarta super ze wszystko dobrze.rosnijcie zdrowo![emoji4]
@ Lanvin kiedy testujesz?ja chyba czekam poprostu jak nie dostanę to wtedy test zrobię[emoji5]
@ Dariana nie martw sie wazne ze podzialaliscie.czasem trafiają się złote strzały.ja celuje w bliżej owulacji i tak się nie udaje[emoji46]
Miłego dnia dziewczyny[emoji8]

Nie testuję, dopóki @ nie przyjdzie. Jeśli we wtorek/środę jej nie będzie, a temperatura będzie nadal wysoko, to wtedy zrobię test :) opieram się cały czas tylko na temperaturze, ona prawdę mi mówi :)

Ovuview wyznaczył mi owu na niedzielę. Temperatury nie mierze bo czasu na to nie mam. Dzisiaj rano dzialalismy i wieczorem będziemy działać bez mojego orgazmu, tak niby lepiej począć dziewczynke (w coś muszę wierzyc [emoji14] ) no i już od jutra będzie abstynecia przez jakiś czas [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Nie testuję, dopóki @ nie przyjdzie. Jeśli we wtorek/środę jej nie będzie, a temperatura będzie nadal wysoko, to wtedy zrobię test :) opieram się cały czas tylko na temperaturze, ona prawdę mi mówi :)

Ja nie mierze i dlatego nie mam się na czym opierać [emoji6] a powiedz mi boli cie brzuch tak normalnie czy wogole?mnie boli właśnie ale już od dobrego tygodnia.ja bardzo pokladam nadzieje w ten cykl[emoji5]

Mam nadzieję, że to po prostu ciążowe zmiany hormonalne [emoji12] i ze będziemy na lutówkach niedługo :) ja siedzę jak na szpilkach już...

@Dariana, ważne że w owu trafiliście :) teraz czekamy :)

Ja też, normalnie każdy tydzień leci jak z bicza strzelił, a ten to jeden z najdłuższych ostatnio.. a po nim i tak jeszcze 2 dni... "Czy damy radę?" :D:D

Ja nie mierze i dlatego nie mam się na czym opierać [emoji6] a powiedz mi boli cie brzuch tak normalnie czy wogole?mnie boli właśnie ale już od dobrego tygodnia.ja bardzo pokladam nadzieje w ten cykl[emoji5]

Wiesz co, jak dotąd w każdym cyklu mnie bolał, teraz bolały jajniki z 2 dni po owu i od tamtej pory nic, cisza. Ta faza lutealna jest zupełnie inna niż poprzednie, właśnie m.in. ze względu na brak bólu brzucha, no i te obrzmiałe piersi. Ale może być tak, że organizm wrócił do normy po tabletkach i tyle (odstawiłam w październiku).

reklama
Ja też, normalnie każdy tydzień leci jak z bicza strzelił, a ten to jeden z najdłuższych ostatnio.. a po nim i tak jeszcze 2 dni... "Czy damy radę?" :D:D
Kurcze, ale tak jest...od początku cyklu to kilku dpo leci mi szybko, a potem czekam jak na skazanie [emoji12]

Komareczka i @judytka777 a jak u Was ze sluzem? Jest, czy go nie ma? Mnie zalewało wręcz jeszcze kilka dni temu, ale to chyba przez infekcje, kilka dni temu włożyłam Gynoxin i dzisiaj mam sucho na maksa. Może przez Gynoxin, wydaje mi się, że po nim zawsze tak mam, ale trudno powiedzieć, bo dawno z niego nie korzystałam. Ogólnie dzisiaj miałam tak sucho, że jak rano chciałam włożyć termometr do kuciapy, to mi się zakleiła [emoji23] [emoji23] [emoji23] myślałam, że na znak protestu mi zarosła, z lusterkiem wkladalam termometr [emoji23]

Do góry