reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Tak w ogole, to pokaze Wam jak u mnie dzis ladnie[emoji85]
1495130388-aaaaaa.jpeg
1495130394-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W tej ramie Cybex priam wiecie co jest zajebiste najbardziej dla mnie? Ze przednie kolka można wymienić na płozy- takie narty[emoji2] No u mnie by sie to sprawdziło jak marzenie[emoji85][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi! :)

Tez myślałam o tym łóżeczku next to me - ale jeśli kupię to będę go mieć w domu rodzinnym w pl bo w uk to te sypialnie są tak małe ze mi się nie zmieści koło łóżka [emoji87][emoji87][emoji23][emoji23]
A o tej marce butelek nie słyszałam tutaj w uk. A ty @parpalu ??

Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.

Wow! Chcę to! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

A Tak w ogole, to pokaze Wam jak u mnie dzis ladnie[emoji85]
1495130388-aaaaaa.jpeg
1495130394-aaaaaa.jpeg

Nawet ozdoby świąteczne Ci pasują !! [emoji23][emoji23] Ty to tam masz czasem jakieś lato ?? Ty w Denver mieszkasz tak?? Jaki to stan ? Myślałam ze tam wszystkie pory roku są a nie tylko zima [emoji23][emoji23]

A no wiem o tym [emoji23] w Holandii snieg to cud ale mam 1km do plazy, moze na piasku sie sprawdzi! :)

Nie znam tej firmy. Czytalam za to o butelkach Madela Calma, tez maja dzialac podobnie do piersi.

Piekny, nie? Queen sie nie zna [emoji13]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji85][emoji85] ja po prostu lubię gładkie rzeczy i tyle [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
A widziałaś cuda jakie są na www.tinystar.pl ??

@cheebay jest maj! MAJ !!! Ile Wy macie lata (a raczej wiosny)? Nie meczy Cie taki klimat?
Ja bym sie chyba psychicznie wykonczyla. Wole Holandie :p

No ceny maja powalone dlatego pisalam, ze na raty bede go kupowac co miesiac po wyplacie bede jedna czesc kupowac [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nawet ozdoby świąteczne Ci pasują !! [emoji23][emoji23] Ty to tam masz czasem jakieś lato ?? Ty w Denver mieszkasz tak?? Jaki to stan ? Myślałam ze tam wszystkie pory roku są a nie tylko zima [emoji23][emoji23]

colorado[emoji1591]
W przyszlym tyg po 30 stopni bedzie, w niedziele zaraz po tym stormie tylko 16, a my kurde komunie mamy[emoji53]
Ogolnie zima troche meczy ale tylko narzekac umiemy[emoji23]do californii bym chciala sie przeniesc ale ceny wszystkiego sa tam kosmiczne wiec to nas powstrzymuje. A colorado piekne jest[emoji2]

colorado[emoji1591]
W przyszlym tyg po 30 stopni bedzie, w niedziele zaraz po tym stormie tylko 16, a my kurde komunie mamy[emoji53]
Ogolnie zima troche meczy ale tylko narzekac umiemy[emoji23]do californii bym chciala sie przeniesc ale ceny wszystkiego sa tam kosmiczne wiec to nas powstrzymuje. A colorado piekne jest[emoji2]

A colorado to nie tam gdzie dr queen była ?? Tam chyba kowboje i ciepło [emoji23][emoji23] aż wstyd za taka wiedzę o USA !! [emoji85][emoji87][emoji23][emoji23] mi to się marzy aby chociaż raz USA zobaczyć. Chociaż jedno miasto !

Hej dziewczyny ależ się rozpisalyscie. A ja tak z innej beczki. Lekarz przepisał mi duphaston od 10-24 dnia cyklu. Teraz na niektórych forach Wyczytalam że on hamuje owulację? Czy to prawda? Czy mój lekarz byłby aż tak bezmyślny?

reklama
Do góry