reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny. Przepraszam że tak z krzaków ale chciałam Wam powiedzieć że byłam u lekarza. Dziś 5t3d. Był widoczny pecherzyk ciążowy 4 mm. Nie wiem co myśleć? Nie powinno być już widać zarodka?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie te nie było widac, wiec spokojnie [emoji8][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t2d [emoji272]

Hej dziewczyny ależ się rozpisalyscie. A ja tak z innej beczki. Lekarz przepisał mi duphaston od 10-24 dnia cyklu. Teraz na niektórych forach Wyczytalam że on hamuje owulację? Czy to prawda? Czy mój lekarz byłby aż tak bezmyślny?

Dupka najlepiej nie brać w ciemno tylko gdy masz pewność że już po owu bo inaczej jak każda luteina wstrzymać może owu. Oczywiście w danym cyklu a nie kolejnych.

Dupka najlepiej nie brać w ciemno tylko gdy masz pewność że już po owu bo inaczej jak każda luteina wstrzymać może owu. Oczywiście w danym cyklu a nie kolejnych.
Ale myślisz że lekarz o tym nie wie? Jeśli mój okres trwa 32 dni to raczej owi nie będę miała 10 dnia. A on mi przepisał właśnie tak. Eh juz sama nie wiem

Ale napisalyscie dzis [emoji14] ciezko wszystko nadrobic. @pyzunia wspolczuje... A bylas moja wielka nadzieja. Ja dzis zrobilam kolejny test nie wytrzymalam i nie wiem co myslec albo sobie ubzduralam albo cos tam jest... @ teoretycznie w niedziele, bo przesunelo mi sie wszystko. Nadzieja wielka ale i strach rozczarowania jeszcze wiekszy. Nigdy chyba sie tak nie nakrecilam jak teraz.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie te nie było widac, wiec spokojnie [emoji8][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Dzięki Bumek [emoji7] podnioslas mnie na duchu. Chociaż ja to chyba jajo zniose do następnej wizyty. A co tam u Ciebie?

Dzięki Bumek [emoji7] podnioslas mnie na duchu. Chociaż ja to chyba jajo zniose do następnej wizyty. A co tam u Ciebie?

U mnie pzy pęcherzyku 5.28mm nie było nic , dopiero przy pęcherzyku 1.65cm fasolek mial 3.2mm i pikawka - z om to był 7t2d a z usg 5t6d [emoji5] wiec spokojnie laseczko [emoji8] moje dziecię jak na razie o 3/4dni było do tyłu, rośnie po swojemu [emoji1]a miedzy tymi usg różnica była 10dni.
1495134434-aaaaaa.jpeg

U mnie leci , byle do przodu [emoji5] czekam na koleje twoje usg z fasolka i serduszkiem [emoji171]
1495134382-aaaaaa.jpeg

@siwa84 u mnie tak samo nie było a za 2 tygodnie juz było ładnie widać wiec spokojnie tez się martwilam spokojnie jeszcze wczesnie .a jak się czujesz?

@MoKa hmm bylo mi trudno jak stracilam ciaze ale wtedy sie wylaczylam na pewien czas z forum. Teraz sie ciesze i ciesza mnie Wasze dobre wiadomosci, zdjecia brzuszkow i ogladanie wozkow :) kuzzzwa jaki ten Cybex Birds jest drogi! Chyba na raty bede go kupowac [emoji23] w jednym miesiacu gondola, w nastepnym stelaz itp [emoji85] i tak powoli uzbieram caly wozek [emoji322][emoji323]

A dzisiaj bylam w budowlanym i maja 40% znizki na wszystkie farby Histor a nimi wlasnie maluje mieszkanie! Zakosilam caly plik probek kolorow az mi babka przy kasie powiedziala, zeby tyle nastepnym razem nie brac [emoji85][emoji23] promocja trwa do 21 maja , takze musze sie spieszyc z wyborem kolorow [emoji33]

@Magda36 superowe njusy! Z cisnieniem sobie poradza, musza tylko dawke dobra dobrac a to chwile pewnie potrwa. Oby tak dalej [emoji1377]

@queen_b @cheebay o Nunie tez pierwsze slysze a to holenderka marka a ja mieszkam w Holandii. Jakos szalu na rodzinym rynku nie zrobila, nie wiem czemu w sumie. A np. Bugaboo i Joolz sa holenderskie i tych jest masa na ulicy. Ze Stokke to sa 3 glowne marki w Holandii, inne wozki malo kiedy widze a sie czesto przygladam [emoji39]

queen tez lubie wszystko miec zaplanowane :) ja juz zrobilam risercz chusteczek nawilzanych, proszkow do prania i plynow do kapieli butelki itp. czekaja w kolejce :)

@nataala nie przejmuj sie, ona pewnie myslala, ze dobrze robi. Nie warto sobie tym zaprzatac glowy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Haaha dobre jesteście [emoji14] ja spaceroowka i butelka wybrana i to tylle [emoji14] i tto wybrana, nie kupionaa [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natalaa straszna baba, olej to proszę i sie w ogole nie przejmuj. Nikomu sie ze swojego zycia tłumaczyć nie musisz.

Spark- Dzieki za sprowadzenie na ziemie! Jestem w szoku bo juz fotelikiem swoich myśli w ogole nie zajmowałam, mialam wybrany[emoji849]cholera

Queen, za nadbagaż by musiała mama płacić a w lufthansie to jest krocie wiec na jedno wyjdzie[emoji6] Cloud Q tez u mnie za 400$ wiec cena ta sama a jakość jak widac o niebo lepsza w Kiddy.

Link do: ivvi

To jest link do strony, a tu wam wkleję zdjecie
1495126381-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja znajoma pokazała mi ten cloud, faktycznie ciężki, mały i hmmm... wygląda idenntycznie prawie jak atony a cena dwa razyy większa... Znajoma też na kiddy wymieniala, cena podobna, a lepszy, także przemyśl :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry