reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, ja po wizycie...
Marysia zostaje Marysią.. Waży 750 gram, ma bardzo długą kość udową, mały brzuszek i nie za dużo główka szykuje się duże, chude dziecko Tak powiedzial pan doktor Szyjka długa, twarda.. Wszystko Ok.. Zdjęcia niestety nie mam, bo moje dziecko wtuliło się we mnie i buziaka nie chciało pokazać

reklama
@queen_b haha nie jestem krejzola bo jest nas juz dwie [emoji12] ja tez wybralam te Waterwipes czy jak im tam :) mam nadzieje, ze sie sprawdza.

A zamiast lozeczka to chcialam na poczatku kosz Mojzesza ale ubzduralam sobie stelaz na kolkach i przeszperalam caly internet i nie znalazlam tekiego stelaza [emoji30]
A normalne kolyski ba kolkach maja pierdyliard falbanek, sa slitasnie rozowe albo slitasnie niebieskie...no rzygam tecza jak je ogladam.

I dlatego sklaniam sie tez do lozeczka Stokke.

@Lanvin pisalas, ze nie masz czasem jak szukac linkow to prosze:

Cybex Priam Birds of Paradise
1495128559-aaaaaa.jpeg

1495128575-aaaaaa.jpeg

1495128583-aaaaaa.jpeg

1495128590-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Stokke jest na kółeczkach. I jest pół okrągłe. Wiec to plus. No i powiększa się ze nawet starsze dziecko może mieć łóżeczko. Plus do tego przewijak który zmienia się w biurko. No fajnie te rozwiązania.

A co do tego akurat modelu wózka to jakoś mi się nie podoba. Chyba za dużo wszystkiego na nim [emoji87][emoji85] widziałam tez taki cały czarny ze złotymi skrzydłami na butce jakaś specjalna edycja a cena to jakieś 10tys zł !![emoji79][emoji79] chyba ich powaliło !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@queen_b haha nie jestem krejzola bo jest nas juz dwie [emoji12] ja tez wybralam te Waterwipes czy jak im tam :) mam nadzieje, ze sie sprawdza.

A zamiast lozeczka to chcialam na poczatku kosz Mojzesza ale ubzduralam sobie stelaz na kolkach i przeszperalam caly internet i nie znalazlam tekiego stelaza [emoji30]
A normalne kolyski ba kolkach maja pierdyliard falbanek, sa slitasnie rozowe albo slitasnie niebieskie...no rzygam tecza jak je ogladam.

1495128559-aaaaaa.jpeg

1495128575-aaaaaa.jpeg

1495128583-aaaaaa.jpeg

1495128590-aaaaaa.jpeg

[emoji176][emoji176][emoji176]jest piekny [emoji176][emoji176][emoji176]

Queen, cztery stowki to jeszcze nie tragedia, choc drozszych juz nie widzialam, ale jak pozbierasz wszystko do kupy to juz troche hajsu trzeba wylozyc[emoji20]

Ja lozeczko kupie pozniej, po przeprowadzce w listopadzie. Póki co chce cosleeper chicco next to me
1495128955-aaaaaa.jpeg

A butelki como tomo
1495129265-aaaaaa.jpeg

Stokke jest na kółeczkach. I jest pół okrągłe. Wiec to plus. No i powiększa się ze nawet starsze dziecko może mieć łóżeczko. Plus do tego przewijak który zmienia się w biurko. No fajnie te rozwiązania.

A co do tego akurat modelu wózka to jakoś mi się nie podoba. Chyba za dużo wszystkiego na nim [emoji87][emoji85] widziałam tez taki cały czarny ze złotymi skrzydłami na butce jakaś specjalna edycja a cena to jakieś 10tys zł !![emoji79][emoji79] chyba ich powaliło !!

Taa, seria Jeremy Scott, zajebiste[emoji7]

Emilka, wspaniałe wiesci, moja córcia tez miała bardzo długa kość udowa wiec ja wyliczali na klocuszka 4.5kg a urodziła sie 3.6, tyle ze dlugasna faktycznie bo 59cm[emoji2]

[emoji176][emoji176][emoji176]jest piekny [emoji176][emoji176][emoji176]

Queen, cztery stowki to jeszcze nie tragedia, choc drozszych juz nie widzialam, ale jak pozbierasz wszystko do kupy to juz troche hajsu trzeba wylozyc[emoji20]

Ja lozeczko kupie pozniej, po przeprowadzce w listopadzie. Póki co chce cosleeper chicco next to me
1495128955-aaaaaa.jpeg

A butelki como tomo
1495129265-aaaaaa.jpeg

Tez myślałam o tym łóżeczku next to me - ale jeśli kupię to będę go mieć w domu rodzinnym w pl bo w uk to te sypialnie są tak małe ze mi się nie zmieści koło łóżka [emoji87][emoji87][emoji23][emoji23]
A o tej marce butelek nie słyszałam tutaj w uk. A ty @parpalu ??

1495128559-aaaaaa.jpeg

1495128575-aaaaaa.jpeg

1495128583-aaaaaa.jpeg

1495128590-aaaaaa.jpeg

Wow! Chcę to! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Wersja limitowana jest drozsza niestety :/

Tytaj masz strony prosto ze sklepu Cybex:

1495129740-aaaaaa.jpeg

1495129751-aaaaaa.jpeg

1495129759-aaaaaa.jpeg

1495129766-aaaaaa.jpeg

1495129775-aaaaaa.jpeg

1495129783-aaaaaa.jpeg

Mios jest duzo tanszy od Priam ale jakos mi sie ksztalt nie podoba Miosa.
Tutaj Mios:
1495129833-aaaaaa.jpeg

A co do wozka to chcialam jakis z wzorkami bo te wszystkie wozki jaki woduje na ulicy sa tak nudne, te same jednokolorowe Bugaboo i Stokke, ze uszami mi to wylazi. Chce cos innego :) i dlatego Cybex mi sie podoba :) podobaja mi sie jeszcze inne ale sa to glownie 3-kolowce a im jakos nie ufam.

W tej ramie Cybex priam wiecie co jest zajebiste najbardziej dla mnie? Ze przednie kolka można wymienić na płozy- takie narty[emoji2] No u mnie by sie to sprawdziło jak marzenie[emoji85][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Hahah widziałam to na yt !![emoji23][emoji23][emoji87][emoji87] w uk to się nie spr [emoji23][emoji23] ale u Ciebie masz racje ! [emoji23][emoji23] ale stokke trailz tez bo to terenowy wózek ;-)

reklama
Paraplu oni z tymi cenami to z dupy wyskoczyli, serio[emoji849] No qrwa diaper bag za 200€?? Hello?[emoji848]

No wlasnie Ja porzadne kolka potrzebuje a nie chce trojkolowca bleee
Stoke trailz kolka ok, ale od tego wozka odrzuca mnie jedna rzecz - wielkosc spacerowki, sa cholernie male w porownaniu do innych wozkow, ogladalam na zywo..
Nuna ivvi tez kolka spoko, nadadza sie.
Bugaboo buffalo tez bardzo fajny, no drogawy :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry