reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja myślałam, że Ty już po owu!

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
nie no gin mówił że owu będzie we wtorek lub środe ale nie zaszkodzi działać :) w koncu sa 4 pęcherzyki wiec nie wiadomo czy od razu pękną czy po kolei :p
jak byłam w pn na wizycie to mówił ze jeszcze owu nie było :p

reklama
nie no gin mówił że owu będzie we wtorek lub środe ale nie zaszkodzi działać :) w koncu sa 4 pęcherzyki wiec nie wiadomo czy od razu pękną czy po kolei [emoji14]
jak byłam w pn na wizycie to mówił ze jeszcze owu nie było :p
To siedzisz jak na szpilkach :) Ty z clo teraz, tak?

Co to wózków, to wrzucajcie linki może, co? Chętnie lukne, a nie zawsze mam czas szukać w necie, zwłaszcza ze mój telefon umarł życiem tragicznym i mam jakiś stary :/

Co do wózków, kupujecie nowe? Ja chyba nie, przy synu miałam nowy, ale stwierdzam, że nie ma potrzeby. Wózek był praktycznie jak nowy, a sprzedałam za połowę ceny. Ja chyba odkupie od koleżanki, jeśli jeszcze będzie miała :)

Te cybexy to foteliki :)

Ja gondole będę miała od szwagierki x landera, a później lekką spacerowke kupię w przyszłym roku :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To siedzisz jak na szpilkach :) Ty z clo teraz, tak?

tak :)
brałam clo od 3 do 7 dc po jednej tabletce i mi wyrosły 4pęcherzyki były sprawdzane w 13 dc
lekarz stwierdził ze za duża dawka i żeby nie mieć ciąży mnogiej bo to zawsze duże ryzyko to powiedział żeby nie działać do tego piątku :p
ale ja go nie posłuchałam i działaliśmy vwe wtorek no i dziś tez chcemy mam nadzieję że przynajmniej w jeden trafimy :)
jak nic nie wyjdzie to w przyszłym cyklu mam brac clo pół tabl od 2-6 dc ni w 10-11 na wizyte.

Co to wózków, to wrzucajcie linki może, co? Chętnie lukne, a nie zawsze mam czas szukać w necie, zwłaszcza ze mój telefon umarł życiem tragicznym i mam jakiś stary :/

Co do wózków, kupujecie nowe? Ja chyba nie, przy synu miałam nowy, ale stwierdzam, że nie ma potrzeby. Wózek był praktycznie jak nowy, a sprzedałam za połowę ceny. Ja chyba odkupie od koleżanki, jeśli jeszcze będzie miała :)

Spacerowke chcę kupić taką:
1495089952-aaaaaa.jpeg
1495089960-aaaaaa.jpeg
1495089965-aaaaaa.jpeg

Espiro sonic 2017 ;)

Te cybexy to foteliki :)

Ja gondole będę miała od szwagierki x landera, a później lekką spacerowke kupię w przyszłym roku :)

O, to widocznie nie ogarnęłam [emoji2]

Spacerowke chcę kupić taką:
1495089952-aaaaaa.jpeg
1495089960-aaaaaa.jpeg
1495089965-aaaaaa.jpeg

Espiro sonic 2017 ;)

Bardzo ładna, ale cena już niekoniecznie :) ja na początku kupiłam parasolke, a a pozniej zmieniłam na Baby Design Mini :)

Jeny, mój szef kupił odswiezacz air wicka do kontaktu, włożył go do kontaktu w kuchni, a tak daje w całej kancelarii, że zaraz puszcze pawia, tak mnie drażni w gardło :/

@Lanvin strasznie to wszystko u Ciebie podejrzane [emoji6]
Ja wyszłam od lekarki, drugi też pękł, o dziwo próbował też wykluc się jakis 3 dzisiaj ma 17mm, ale dostałam dupka żeby jakoś torbiel się z tego nie zrobiła. Od dzisiaj biorę, za 10 dni odstawiam i zobaczymy. W razie czego mam skierowanie na hsg [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] sram po gaciach, Pani dr powiedziała, że może się tak wystrasze tego hsg, że zajde haha.

@Lanvin strasznie to wszystko u Ciebie podejrzane [emoji6]
Ja wyszłam od lekarki, drugi też pękł, o dziwo próbował też wykluc się jakis 3 dzisiaj ma 17mm, ale dostałam dupka żeby jakoś torbiel się z tego nie zrobiła. Od dzisiaj biorę, za 10 dni odstawiam i zobaczymy. W razie czego mam skierowanie na hsg [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] sram po gaciach, Pani dr powiedziała, że może się tak wystrasze tego hsg, że zajde haha.
Podwójna owu, nieźle! To teraz czekamy na wyniki [emoji8]

reklama
Dziewczynki test owulacyjny miałam pozytywny 4 dni temu od jutra mam brać dupka czy mogę od dzisiaj zacząć go brać .... bo boje sie :-)

Proszę Was o pomoc

Do góry